hits

zophian

TING BARE BLOGGERE FORSTÅR

 • Publisert: 28.11.2017, 22:02
 • Kategori: Sima tipser
 • Nå er det en stund siden jeg har hatt et innlegg som kan være morsomt for dere å lese, så derfor valgte jeg nå skrive ned noen punkter som bare bloggere kan forstå. Litt morsomt egentlig, så håper dere liker det. 

  ♥ Den perfekte selfie eller outfit - Vi bloggere kan posere på alle slags måter hvor som helst for å få det perfekte bildet. Om vi føler oss pene nok så kan vi ta 1000 bilder på en dag!

  ♥Hva er vitsen med å gå til et vakkert sted eller en event om du ikke har med deg kameraet ditt for å dokumentere alt. Hvorfor skal vi være der da? For gøy? Nei, vi går for å ta bilder og dokumentere det på bloggen. 

  ♥Det perfekte instagram bildet på en restaurant - det kan ta 20-30 minutter før vi faktisk spiser/drikker det vi har bestilt. Som regel blir maten kald fordi vi aldri blir fornøyd med bildene av maten, eller av oss selv som later som at vi spiser. 

  ♥Når det er fint vær - Vi kan våkne 07 på morgenen for å gjøre oss klare til å ta hundrevis av bilder den dagen det er fint vær. Hallo?! Vi bor i Norge, det er ikke hver dag vi har godt med lys, spesielt nå som det er vinter. It all depends on the weather!

  ♥Skrivesperre - Den j*vela skrivesperren som er der hele dagen! Du kan ta bilder etter bilder, men du legger dem aldri ut fordi du ikke vet hva du skal skrive i innlegget. Plutselig på kvelden klokken 01:00 så kommer alle ideene og da må du vel sitte oppe hele natten å skrive. The struggle is real! 

  ♥Når utkastet ditt er fult av innlegg som er skrevet for flere måneder siden, men du ikke klarer å poste dem fordi de enten er halvferdige og skrivesperren lar deg ikke ellers så er du redd for å bli dømt fordi du har valgt å skrive om et emne som kan virke provoserende eller som tabu. 

  ♥Shopping for bloggen sin skyld - Vi kjøper klær, blomster, interiør og mye mer bare på grunn av bloggen. Det vil se fint ut med dette sugerøret til denne smoothien, eller denne blomsten i bakgrunnen vil se fin ut på bildet. 

  ♥Blogging er konstant i tankene dine. Bokstavlig talt 24/7! Selvom det ikke er en jobb, men bare en hobby så tenker du på det hele tiden. Hvem fler er sånn her egentlig?

   

   


  Kjenner du deg igjen i noen av punktene ovenfor?
   

 • Publisert: 28.11.2017, 22:02
 • Kategori: Sima tipser
 • 24 kommentarer
 • BLE LURT PÅ ONLINE DATING

 • Publisert: 18.11.2017, 15:17
 • Kategori: Sima tipser
 • Vi lever i en tid hvor internett/online dating er blitt helt normalt. Jeg kan ikke huske at det var normalt for ca. 15 år siden. Online dating har sine positive siden, men også veldig mange negative sider. Man kan aldri være for trygg når man snakker med noen via nett. De aller fleste gangene de personene man snakker med er som regel ?ekte? personer, eller den de utgir seg for å være stemmer som regel. Men noen ganger kan du faktisk bli lurt. Jeg har hørt mange historier hvor folk har blitt lurt på nett. Tydeligvis har en del mennesker så mye tid at de utgir seg for å være noen de ikke er, de lager falske identiteter og bruker bilder av andre personer. Man burde være forsiktig når man møter noen på nett, for du kan faktisk bli lurt. Du kan bli ?catfished?. Her er noen tips til å unngå å bli catfished:

   Bilde fra google

  Be om bilder på snapchat
  Spør om å få noen ekstra bilder, snapchat er perfekt til dette! Jeg vet ikke om det går an å fake bilder på snapchat. Går det? Vist ikke, så spør! Det er ikke noe galt i å spørre. Om personen er den de utgir seg for å være så har de ikke noe problem med det. Men om personen lyver, så vil han/hun mest sannsynlig komme opp med en unnskyldning til hvorfor de ikke kan sende bilder. De som bruker andres bilder vil selvfølgelig ha mange bilder tilgjengelig for å sende, men snapchat er en bra måte å finne ut om personen er real or fake.

  Lytt til magefølelsen
  Ofte så kan vi få en dårlig magefølelse om noe ikke føles riktig. Lytt til den. Lytt til den indre dialogen du har med deg selv (for det har vi alle). La du merke til noe spesielt på bildene han/hun sendte deg? Var det noe de sa eller gjorde som virket mistenksomt? Vær oppmerksom på følelsene dine når du snakker med personen. Det er alltid lov til å leke litt FBI å søke rundt på Google. Du kan finne alt og alle helt seriøst.

  Still spørsmål
  Du online dater for å bli kjent. Da er det lov å stille spørsmål, og om personen er ekte så vil han/hun ikke bry seg om at du stiller litt private spørsmål. Men om han/hun ikke er ekte så vil personen kanskje svare kort, det tar tid før han/hun svarer deg og de kan av og til si en ting den ene dagen og en annen ting den andre dagen. Vær obs på det! Om du føler at du trenger ekstra bevis på at personen du snakker med er ekte så ikke hold igjen, still spørsmål!

  Bruk Facetime eller skype!
  Bruk Facetime eller skype. Du kan også snakke i telefonen, men etter å ha sett Catfish så tror jeg det er bedre med facetime/skype. Det er så lett å fake stemmen sin på telefonen, og du ser jo ikke personen du snakker med. Du hører bare stemmen til han/hun og det er ikke nok rett og slett. Om de finner på unnskyldninger hver eneste gang, så vær forsiktig! Altså du snakker ikke til kongen, alle har litt tid uansett hva.

  Planlegg å treffe hverandre
  Hva er poenget med online dating om dere ikke møtes IRL? Planlegg å møtes, sett en dato og treff personen på et offentlig sted. Om personen er ekte så går de med på det, men vist ikke. Da vil de gjøre alt for å unngå å treffe deg. Høres rart ut å være interessert bare gjennom tekst eller når dere snakker i telefonen uten å ønske å treffe personen, syns du ikke?

   

  Hør på magefølelsen din. Ikke ignorere de røde flaggene og vær smart! Online dating er jo koselig, men det kan også være farlig og skummelt.

   

   


  Har du blitt catfished?

 • Publisert: 18.11.2017, 15:17
 • Kategori: Sima tipser
 • 8 kommentarer
 • MY FAVORITE WORKOUT TRACKS

 • Publisert: 17.11.2017, 09:58
 • Kategori: Sima tipser
 •  

  Don´t Get in My Way - Zack Hemsey

  Saintz - Nextro

  Till I Collapse  - Eminem

  Im a Boss - Meek Mill

  I Made It - Kevin Rudolf

  Phenomenal - Eminem

   

   

  Hva er dine favoritt sanger når du trener?

   

 • Publisert: 17.11.2017, 09:58
 • Kategori: Sima tipser
 • 0 kommentarer
 • JULEGAVETIPS TIL HAN OG HENNE

 • Publisert: 14.11.2017, 22:09
 • Kategori: Sima tipser
 • Er dere godt i gang med julegavehandelen? Det er ikke jeg for å si det sånn! Tenkte nå som det nærmer seg Black Friday, så er det jo en super ide å komme med gavetips! Hva er vel bedre enn Black Friday? Du får kjøpt mye billig i butikk OG på nett. Så nå har dere gave til både han og henne. Et lite tips; skriv ned alt du skal kjøpe og gjør deg klar til Black Friday så får du sikkert unnagjort det aller meste av julegaver. 

   

  1. Fashion cable / 2. Skrubb / 3. Triangel-BH / 4. Michael kors klokke / 5. Leppestift - Mekka / 6. Badekåpe / 7. Parfyme - Jádore / 8. Hansker / 9. Bok - You 

   

   

  1. Fifa18 / 2. Sko - Nike/ 3. Farah Genser/ 4. Sportspropper/ 5. Armani ryggsekk/ 6. Armani Parfyme / 7. Apple Watch 

   

   

   

  Hva ønsker du deg til jul? 

 • Publisert: 14.11.2017, 22:09
 • Kategori: Sima tipser
 • 3 kommentarer
 • FORELSKET I BROREN MIN

 • Publisert: 10.10.2017, 16:36
 • Kategori: Sima tipser
 •  

  Jeg er altså IKKE forelsket i broren min, bare så det er sagt. Men det hender og skjer at andre blir det. Far og datter, mor og sønn.. i dagens samfunn kalles det for incest. Selv om det kan virke og høres enten kvalmt ut eller spesielt, så er det interessant. Det som kanskje ikke er så normalt, det er jo alltid interessant. Er det ikke? Man vil forstå hvorfor og hvordan dette kan skje. Mennesker er interessante vesner altså! For en stund siden fant jeg en bok «forbidden love» og skal si den tittelen fikk oppmerksomheten min med en gang. Jeg måtte ha den boken uten at jeg i det hele tatt hadde lest hva den handlet om. Så applaus for forfatteren som tok oppmerksomheten min (haha). Jeg leste den ferdig for noen dager siden og tenkte å anbefale den til dere. Var litt usikker i begynnelsen, fordi syns boken er ganske så spesiell. Men nå bestemte jeg meg for å gjøre det da så here it goes; 

  Forbidden love innebærer incest. Den handler om en bror og søster som sliter med deres personlige liv. De begynner å falle for og utforske hverandre, fysisk og følelsesmessig. Det er en historie om en ulykkelig, dysfunksjonell familie, hvor den eldste broren (Lochan) ser ut til å være veldig deprimert. En historie om to søsken som utvikler et usunn forhold.

  Jeg skal være ærlig, noen steder ble det litt for mye for meg. Det var spesielt, merkelig og ja.. måtte ta noen pauser her og der. Men jeg vil fortsatt anbefale den videre, fordi det er en bra/okay bok. Det er ikke en bok for alle. Faktisk så er denne boken ikke for de aller fleste. Dette er en ung voksen bok. Du må være veldig «open minded» for å klare å lese denne boken syns nå jeg. Jeg tror egentlig ikke at boken handler om incest. Det handler om å gjøre det beste ut av en dårlig situasjon. Det handler om å overvinne kampen om forlatelse og ensomhet. Men det er opp til hver og en av oss å dømme. 

   

   

  Har du lest denne boken før? Noen bøker du anbefaler? 

 • Publisert: 10.10.2017, 16:36
 • Kategori: Sima tipser
 • 4 kommentarer
 • TOPP10 FILMER

 • Publisert: 19.08.2017, 18:00
 • Kategori: Sima tipser
 • Hola dere! Tenkte kunne anbefale noen filmer til dere ettersom det er lenge siden jeg har gjort det, selvom jeg har mange gode filmer å anbefale så prøver jeg å ikke gjøre det hele tiden. Det hadde blitt for mye film tips da haha. Men en gang i måneden er ikke så ille. Under har jeg plukket ut 10 favoritter. Tenkte bare å legge til "trailerne" på dem, istedenfor å skrive hva de handler om. Men anbefaler å ikke se helt til slutten av trailerne fordi det kan være spoilers her og der, og det er kjedelig. Prøvde å finne noen ikke alle hadde sett, men det er litt vanskelig. Håper dere liker dem 

   

  - You get me - 

   
  - Takers - 
   

  - Her -

  - Split -

  - American Sniper - 

  - Nocturnal Animals - 

   - Creed -

  - Snowden -

  - Dracula untold -

  - Escape - 


   

   

  Hvilken filmer anbefaler du? Har du sett noen av disse filmene?

 • Publisert: 19.08.2017, 18:00
 • Kategori: Sima tipser
 • 6 kommentarer
 • MINE TOPP 5 FAVORITT YOUTUBERE

 • Publisert: 07.08.2017, 22:28
 • Kategori: Sima tipser
 • Hello og god kveld babes! Har sett så mange legge ut sine favoritt youtubere, så tenkte gjøre det samme. Jeg elsker å se på youtubevideoer, særlig på morgenen når jeg skal spise frokost. Det er blitt en vane, jeg må ha noe å se på når jeg spiser. De jeg har plukket ut er noen av mine favoritter, det er alt fra reise, bøker og sminke. Elsker de youtuberne haha, får håpe jeg kan gjøre noe sånt selv. 

   

   

   
   

   

   


   

  Hvilken youtuber er din favoritt?

 • Publisert: 07.08.2017, 22:28
 • Kategori: Sima tipser
 • 2 kommentarer
 • MINE FAVORITTSERIER PÅ HBO

 • Publisert: 13.07.2017, 16:29
 • Kategori: Sima tipser
 • Reklame/adlinks 

  Helgen nærmer seg og da er det på tide med noen gode serier å se på. Føler det blir vanskeligere og vanskeligere å finne noe bra å se på, de aller beste seriene er sett liksom. Men fortvil ikke folkens haha, jeg abonnerte på HBO Nordic for en stund siden og det er jeg så glad for! Det er så mange serier å velge mellom, og jeg har funnet noen av mine favoritter. Om du ikke har abonnert, bør du gjøre det nå! Under har jeg plukket ut noen av mine favorittserier. 

  Billions - Handler om en intense maktspill mellom advokaten Chuck og mangemillionæren Bobby "Axe". Det er jakten på den amerikanske drømmen, og serien byr på rikdom, korrupsjon, hemmeligheter, utpressing og skandaler langt vei. Serien er veldig spennende og jeg ble hekta fra første episode. Den kan minne litt om Suits faktisk, med en del vri da. 


  Mr. Robot - Jeg ble veldig nysgjerrig på denne serien etter at jeg så et lite klipp av serien på facebook faktisk. Den handler om Elliot, han er et geni når det gjelder hacking. Han lider også av en anti-sosial personlighetsforstyrrelse, noe som for min del gjorde serien enda mer spennende av en eller annen grunn. Han jobber på et IT-sikkerhetsfirma på den ene siden, og hacker på den andre siden. Dere må bare se denne altså! 


  Banshee - Denne spennende action-drama serien handler om Lucas Hood, en tidligere eksfange. Han ender opp som sheriff i den lille byen Banshee med Amish-befolkning hvor han er på leting etter en kvinne han så sist for 15 år siden. Det er dobbeltspill, narkotia, utpressing og hevn i serien. Utrolig spennende serie.  

  Clique - Denne serien kan minne litt om Gossip Girl. Vi følger to venninner Georgia og Holly som nettopp har begynt på universitetet. Georgia blir dratt inn i en jentegjeng og etterlater Holly alene. Når Georgia begynner å oppføre seg annerledes begynner Holly å bli bekymret og prøver å finne ut av den lille sirkelen venninna hennes er dratt inn i. 

  Taboo - Serien foregår på 1814-tallet og handler om James. En mann som har vært ved verdens ende og nå kommer hjem fullstendig annerledes. Mange trodde han var død, men han kommer tilbake for å overta det som er igjen av farens imperium, i tillegg til å starte et nytt liv. Familiehemmeligheter, mord, forræderi og svik. Anbefaler denne på det sterkeste haha. 


  ​Big little lies - Serien handler om disse tre mødrene som bor i en liten by i California. Deres tilsynelatende perfekte liv er ikke som det ser ut som. Det er utroskap, voldtekt og hevn. Veldig bra serie. 

   

   

   

  Har du sett noen av disse seriene før? Hvis ikke, abonner på HBO Nordic så får du sett dem. 

   

  (Bildene er fra google)

 • Publisert: 13.07.2017, 16:29
 • Kategori: Sima tipser
 • 14 kommentarer
 • APPER JEG IKKE KAN LEVE UTEN

 • Publisert: 10.07.2017, 14:30
 • Kategori: Sima tipser
 • Jeg bruker iPhonen min til alt fra å holde kontakt med venner/familie, til redigering av bilder og sjekke ut nyheter. Jeg har veldig mange apper installert på iPhonen og noen av dem bruker jeg dagelig. Derfor tenkte jeg å dele med dere noen av de jeg er veldig avhengig av. Here we go! 

  iMuscle 2

  Til trening så bruker jeg denne appen hele tiden. Jeg virkelig elsker den. Det er så mange forskjellige øvelser å velge mellom. Om du skal trene bare biceps så trykker du på det så får du opp flere øvelser innenfor det. Jeg vil virkelig anbefale den til dere.

  Instagram

  Denne appen dere, det er virkelig inspirasjonsappen min i hverdagen! Jeg får såå mange ideer til alt fra mote, bilder og mat. Her er jeg aktiv hele tiden, og jeg kan faktisk sitte flere timer å bare scrolle gjennom bilder etter bilder haha. Følg meg om du vil Simasophian

  LexTwerkOut

  Dette er ikke en app jeg ikke kan leve uten sånn egentlig haha, men det gøy med litt humor i hverdagen haha. Jeg føler twerking er blitt en veldig stor greie spesielt på instagram og det er gøy å lære.

  Pinterest

  Pinterest er nesten det samme som instagram, men med pinterest får jeg veldig mange ideer til blogginnlegg. Det er en fantastisk app til alle som blogger, så om du ikke har den enda så installer den!

  P Tracker Lite

  Det er åpenbart at denne er for mensen, og det er ganske greit å ha oversikt over når du faktisk har din fantastiske uke i måneden. 

   

   

  Hvilket apper er din favoritt? 

 • Publisert: 10.07.2017, 14:30
 • Kategori: Sima tipser
 • 1 kommentarer
 • DERFOR BØR DU ALDRI GÅ TILBAKE TIL EKSEN

 • Publisert: 07.07.2017, 20:37
 • Kategori: Sima tipser


 • Det er en grunn til at det ble slutt

  Så klart har du jo en grunn til hvorfor du ikke fortsatt er sammen med han/hun og den største grunnen er nok grunnen til bruddet også. Var personen utro? Frekk? Gal? Ja, det er helt klart ikke hva du er ute etter. Kom deg videre!

  Utrolig kjedelig

  Siden dette er eksen din og ikke din nåværende kjæreste, er personen mest sannsynlig veldig kjedelig. Og altså hvorfor være med noen som er kjedelig, når du kan være med noen som er gøy? Enda en ting er at du helt sikkert kjenner eksen så alt for godt fra før, at det ikke en gang er spennende i begynnelsen denne gangen. Går rett og slett rett på KJEDELIG.

  Du blir fortere lei

  Ja, klarte du ikke holde ut forrige gang, hva er da sjansen for at du skal klare det en annen gang? Du blir dobbelt så lei neste gang.

  Du er ikke så desperat

  Har ikke helt skjønt hvorfor noen velger å gå bakover med livet og ikke fremover? Altså, er du virkelig så desperat etter kjæreste, klarer deg ikke alene, eller har du prøvd å finne andre i det hele tatt?  

  Irriterende fra første stund

  Som alle som har vært i et forhold vet, er det en selvfølge at personen du er i et forhold med fra tid til annen vil irritere deg. Det kan være dårlige vaner, uryddighet, mangel på trening, ja hva som helst i grunnen. Dette skjer i de aller fleste forhold, men dersom du velger eksen vil han/hun irritere deg fra aller første stund, siden du allerede er klar over alle tingene du ikke liker.

   

  😜😜😜

 • Publisert: 07.07.2017, 20:37
 • Kategori: Sima tipser
 • 19 kommentarer
 • SLIK SKAFFER DU DEG KJÆRESTE PÅ STRANDA

 • Publisert: 06.07.2017, 19:09
 • Kategori: Sima tipser
 • 1. Vis mye hud

  Som alle vet, så elsker jo gutter hud. Derfor er det jo ganske åpenbart at jo mer du viser, jo flere fremtidige kjærester vil du tiltrekke deg. 

  2. Legg deg nederst ved vannet

  Slik at alle ser deg. Gutter er jo veldig glad i å bade, og når det er varmt ute er nok den største sjansen for å møte mannen i ditt liv nede ved vannkanten. Det er også mye større sjanse for at nettopp han legger merke til deg dersom du ligger nærmest der han bader. Og som jeg skrev i punktet over, ha på deg bikini og ikke våtdrakt!

  3. Jogg langs vannkanten

  Er det ikke så stort utvalg akkurat der du har lagt deg for å sole deg? Så ta en joggetur langs kanten, da kan du garantert vrake og velge nøyaktig det du vil. I tillegg får du unna treningsøkten, så det kan virkelig ikke bli bedre enn det. Som alle også vet, er det seriøst et krav for alle gutter at jenter faktisk trener og bryr seg om utseendet.

  4. Spør om hjelp til solkrem

  For at denne skal fungere er det best om du er på stranden alene. Alle vet jo at man ikke kan få solkremen på sin egen rygg? Kikk deg godt rundt og velg ut den beste til å spørre om hjelp.

  5. Lat som du snubler

  Funnet en allerede? Rett foran deg, men får ikke kontakt? Da er det bare en ting å gjøre: gå forbi og lat som du snubler og skader deg. Da har han ikke så mye annet valg enn å hjelpe deg opp og spørre om det går bra. Så her har du sjansen din.

   

  Ta det med en klype salt 😜 Har du noen tips? 👙☀️

 • Publisert: 06.07.2017, 19:09
 • Kategori: Sima tipser
 • 6 kommentarer
 • MUSIC ON, WORLD OFF

 • Publisert: 18.06.2017, 22:33
 • Kategori: Sima tipser
 • Jeg elsker se på youtube før jeg legger meg for å sove, og i kveld har det gått i fiolin cover. Elsker fiolin, det er så deilig og avslappende. Har alltid ønsket å lære å spille fiolin spesielt etter å ha sett Game Of Thrones introen haha, men vet ikke hvorfor jeg aldri har begynt. Men etter å ha sett disse videoene så må jeg sette i gang å lære meg fiolin snart altså. God kveld videre, så snakkes vi i morgen.   
   
   
   
   


   

   

  Hvilket instrument liker du å høre? 

 • Publisert: 18.06.2017, 22:33
 • Kategori: Sima tipser
 • 2 kommentarer
 • 5 GRUNNER HVORFOR ALLE JENTER VIL HA EN BAD BOY

 • Publisert: 11.06.2017, 18:08
 • Kategori: Sima tipser
 • På et eller annet tidspunkt i livet kommer vi alle til å falle for eller bli tiltrukket av det vi kaller en "Bad boy". Vi vil ha noe annerledes enn de type guttene vi alltid dater. Vi vil ha noe mer og vi prøver å finne ut av hva vi egentlig er ute etter i en gutt. Faktisk så vil alle jenter ha det samme, men ikke alle tørr å innrømme det. Vi vil alle ha en bad boy som også kan være en good boy samtidig, her har du 5 grunner til hvorfor vi vil det:

   

  1. De tar deg med på eventyr.

  De tenker utenfor boksen og de vil tvinge deg til å gå utenfor ditt komfortsone. De presser deg til å gjøre de tingene du normalt ikke ville gjort og etter at du har oppdaget nye sider ved deg selv så liker du det. De vil få deg til å følge drømmene dine, og å leve ut drømmen du gav opp. De inspirerer deg til å gjøre det du alltid har ønsket og de støtter deg i det. De får deg til å føle deg levende. De får deg til å føle at livet ditt betyr noe. Vi elsker Bad Boys fordi de gir minneverdige øyeblikk i våre liv, noe som stabile gode gutter mangler. 

  2. De har selvrespekt 

  En bad boy lar ikke noen kontrollere han. Han kontrollerer ditt liv like bra som sitt og tar alle bra beslutninger for deg, for som alle vet så klarer vi ikke å ta vare på oss selv eller ta riktige valg. Derfor trenger alle en bad boy fordi de setter grenser og setter deg på plass når det trengs. Vi trenger litt ekstra spenning.

  3. Han behandler deg så dårlig at du blir komfortabel

  Vi har så lite selvtillit at når de gir oss ærlige kommentarer så blir vi komfortable. Det er deilig å få bekreftet det vi ser i speilet, så vi vet vi ikke er blitt blinde. Det føles behagelig å bli behandlet på en måte vi kjenner oss selv igjen i.  

  4. De er attraktive
  Let´s face it, bad boys er attraktive som faen. Gutter med såkalte "mørke" personlighetstrekk er mere attraktive enn andre. De er mystiske, spennende og annerledes. De har også en spesiell klesstil, skinnjakke er en av dem garantert! De gjør også et godt førsteinntrykk, og de virker selvsikker, hyggelige og smarte. selvom det ikke alltid stemmer. De er rett og slett uimotståelige.

  5. De er morsomme

  De er veldig morsomme, og de sørger for at du alltid har det gøy. De vet hvordan de skal lage topp stemning. Selv om du vet du ikke kan stole på dem, så er de fengslende og de lever livsfarlig noe alle jenter liker.   BAD BOYS AIN´T NO GOOD BUT GOOD BOYS AIN´T NO FUN,

 • Publisert: 11.06.2017, 18:08
 • Kategori: Sima tipser
 • 14 kommentarer
 • Før og etter bilde

 • Publisert: 07.06.2017, 10:34
 • Kategori: Sima tipser
 • God morgen guurls! Nå har jeg i en lang periode vært på søk etter en bra og enkel redigeringsprogram. Endelig folkens, endelig har jeg funnet en! Den er ganske så lik Lightroom, men forskjellen er at denne er gratis! Du får samme kvalitet på bildene og det er enkelt å bruke, er en del ting som ikke er med som du får i lightroom, men det funker. 

  Dette er jo ikke et spesielt eller fint bilde om du ser på bilde øverst, og kjedelig å bruke på bloggen. Men når du redigerer lyset, legger på kontraster og farge så blir det mye finere. Ganske stor forskjell, ikke sant? Appen heter "fotor photo editor", jeg lastet den ned på Mac så om du har vanlig PC så må du kanskje bare søke på google også se om du finner den der. 

   

   

  Hvilket redigeringsprogram bruker du?

 • Publisert: 07.06.2017, 10:34
 • Kategori: Sima tipser
 • 3 kommentarer
 • HVORDAN BLI DEN PERFEKTE BLOGGEREN

 • Publisert: 05.06.2017, 22:07
 • Kategori: Sima tipser
 • Hola bloggen! Hvordan har dere det ikveld? Jeg har det ganske greit her jeg sitter i sofakroken, har vært på jobb i hele dag så nå er det deilig å bare slappe av. Men! Til overskriften, her om dagen snakket jeg med ei venninne om toppbloggere da, det interesserer oss begge ettersom vi begge blogger. Om dere har merket det så er de aller fleste bloggerne opptatt av det samme, eller mye av det samme da. Så tenkte bare legge ut hva du må gjøre/ha for å bli den perfekte bloggeren. Here we goo!

   

  Det perfekte liv:
  Som en perfekt blogger har du ikke "dårlige dager" Tuller du liksom, sug det opp kjære, du skal ta bilde til snapchat, instagram og bloggen og da skal du faen se perfekt ut! 


   

  Se ut som en blogger:

  Du måå se ut som en blogger! Du må være søt og liten, ha liten nese, stor munn og du må se veltrent ut. Om du har alle disse kvalifikasjonene så blir du garantert populær og får mange lesere. 


  Spise ute 24/7

  Du skal helst spise ute og dokumentere det på snapchat, dagen etter skal det være lagt ut bilde av den koselige middagen med de beste folka. Sushi, pizza, salat, kylling, avocado må være med i bilde + et glass vin eller champagne. Da er du perfeeekt!   Det beste av det beste: 

  MAC sminke? Check. Michael Kors klokke? Check. Chanel parfyme? Check Check. Lange negler? dobbel check! Du må rett og slett ha alt på plass, av sminke, klær, ja alt! Du er ikke en blogger om disse tingene ikke er på plass. Du må ha det beste av det beste, sånn seriøst!     

   


  Hva syns du definerer en perfekt blogger?

 • Publisert: 05.06.2017, 22:07
 • Kategori: Sima tipser
 • 6 kommentarer
 • Serietips: Prison Break

 • Publisert: 06.04.2017, 18:13
 • Kategori: Sima tipser
 • Hola amigas♥ Nå har jeg vært borte fra bloggen en stund på grunn av at jeg har vært syk, men nå er jeg back on track. Tenkte å dele en serie tips med dere ettersom serien er tilbake med sesong 5 i kveld! Jeez å jeg gleder meg, har ventet så lenge og endelig er den tilbake.

  Ukens Serietips - ♥ Prison Break -

  Prison Break handler om to brødre. Broren til Michael Scofild sitter i fengsel og er uskyldig dømt til døden. Michael lager en plan for å redde broren sin, han får seg selv satt i samme fengsel som broren for så å prøve å rømme fra fengselet sammen med en gjeng andre innsatte og broren. Historien er helt fantastisk, og den er sykt spennende. Så anbefaler sterkt å se den om du ikke har gjort det. 


   

  Du kan se serien på Netflix, og for de av dere som har sett alle sesongene så er det sesongpremiere i kveld på Viasat 4 kl. 22:00 

   

  Har du sett Prison Break? 

   

 • Publisert: 06.04.2017, 18:13
 • Kategori: Sima tipser
 • 14 kommentarer
 • Mine 5 favoritt-brukere på instagram

 • Publisert: 03.03.2017, 14:30
 • Kategori: Sima tipser
 • Instagram er definitivt min favorittapp. Det er så mye inspirasjon å finne derifra, fra mat til mote, trening til motivasjon og interiør. Mange av ideene til bildene jeg tar og antrekkene jeg bruker kommer fra instagram, derfor er jeg ganske så avhengig av å bruker appen veldig ofte. Jeg har ikke lagt ut så mange bilder på bloggen - av antrekk eller meg selv, men det kommer fremover. Her er i hvert fall mine 5 favoritt instagrambrukere. 

   

  @theloversanddriftersclub


   

  @badboysofinsta


   

  @kathilschr


   

  @nobasicshitofficial


   

  @instalmanya   

  Følg meg gjerne på instagram: z0phian

  Hvilket instagrambruker er din favoritt?

 • Publisert: 03.03.2017, 14:30
 • Kategori: Sima tipser
 • 30 kommentarer
 • 7 tips til hvordan bli en bedre blogger

 • Publisert: 28.02.2017, 16:33
 • Kategori: Sima tipser
 • Hei gurls♥ Jeg kan med hånden på hjerte og den andre på tastaturet sverge på at det har vært en long ass day today. Har vært våken siden klokken 07:00. Trent, gått på forelesning, notert stikkord, lest og gjort oppgaver. Så nå er det deilig å sette seg ned og ta en liten pause fra alt. Så tidligere i dag fikk jeg en ide om å skrive et innlegg angående hvordan man kan bli en bedre blogger. Jeg har hatt mange forskjellige blogger opp gjennom årene, og jeg har lært en og to ting. Tenkte å være snill å dele noen av tipsene mine med dere flotte mennesker. Btw.. jeg kan ikke love at disse tipsene vil føre til at du er på topplisten i morgen, men det vil hjelpe bloggen din. Here we go;

   

  ♥ Design 
  Jeg tror den aller viktigste tingen med å bli en bedre blogger er designet. Det er den viktigste delen på en blogg, det er jo det første vi ser når vi er inne på en blogg. Du trenger ikke ha noe fancy med masse dilldall, men et ryddig design med lys bakgrunn og svart skrift er det eneste vi lesere trenger. Tro meg når jeg sier du mister veldig mange lesere når du har en mørk og forstyrrende design, jeg vet at jeg personlig klikker ut av bloggen med en gang. Der har du mistet en leser, og det er ganske så synd når du får så mange fine og enkle designer helt gratis. 

  ♥  Vær deg selv
  Jeg elsker bloggere som er personlige og skriver innlegg der vi blir bedre kjent med bloggeren. Husk at lesere vil vite alt om deg, du trenger selvfølgelig ikke dele alt om deg selv og noe er jo privat uansett, men det meste går an å dele. Gjør det! Å husk å være deg selv og ikke etterlign noen andre, ikke lat som om du er en annen. Fortell om noe som betyr noe for deg, om tankene og meningene dine, om hverdagen din. 

  ♥ Finn ut hva du vil blogge om
  Dette punktet kan være litt vanskelig, men det er greit å vite hva det er du vil med bloggen. Det kan være litt kjedelig med samme type innlegg hele tiden, og om bloggen din ikke er så veldig stor så er det lurt å variere litt. En anbefaling er at du ikke skriver om hverdagen din 24/7 i hvert fall, spesielt om du ikke er en toppblogger fordi det kan bli kjedelig for noen som ikke vet hvem du er, så variasjon er greit når du er nybegynner eller "ikke så stor". Om det er treningsblogg eller matblogg du har så er jo det greit, for da er det bare å skrive om det, men hverdagsblogg kan man variere og man har som regel mye å skrive om da. Uansett det viktigste er at du liker det du skriver om.  


   

  ♥ Bilder
  Jeg elsker blogger med fine bilder på bloggen. Bilder med god kvalitet er en av de viktigste tingene med hele bloggen. Jeg bruker speilrefleks, men det er jo selvfølgelig lov å bruke iPhone om du ikke har med deg kameraet ditt over alt. Har du gode redigeringsprogrammer til iPhone og bildene er fine så er det ingen problem. Men det beste er speilrefleks, og man kan også bruke digitalkamera. Og om du er ute å reise så husk å ta masse bilder du kan bruke senere til bloggen. 

  ♥  Oppdatering
  Jeg personlig prøver å skrive et innlegg om dagen, ikke like enkelt når jeg har så mye å gjøre. Men minst et innlegg og maks 3. Folk liker å følge en blogg som holder seg oppdatert, da er det viktig å ikke ha for mange bloggfri dager om du tar bloggingen seriøst. Jeg syns man også burde ha en ca. klokkeslett for når man skal legge ut innleggene sine, spesielt om du blogger en gang om dagen. Jeg har lest at ca. klokken 15:00 er den beste tiden å legge ut noe på sosiale medier, så kanskje vi alle burde gjøre det haha. (Jeg må selv bli flinkere på dette punktet her altså)

  ♥ Kommunikasjon
  Det er viktig å kommunisere med leserne dine. De bruker tiden sin på å lese og kommentere bloggen din, og da er det veldig viktig at du viser at du setter pris på dem.  En annen ting som er viktig er å kommentere andre bloggere, spesielt om du vil bli sett og lagt merke til. Men for gudskyld ikke kommenter "kommenter gjerne tilbake" eller spam, da kan du bare la være. 

  ♥ Skrivefeil
  Det er utrolig irriterende når det er altfor mye skrivefeil. Selvfølgelig innimellom kan det bli litt skrivefeil her og der, men prøv å rett på det til neste gang. Husk komma og punktum, og skriv bokmål. Les gjerne høyt for deg selv og hør om det høres riktig ut eller ikke. Om noen kommenterer at det og det ordet er feil, så lær av det til neste gang og rett det opp.

   

   

  Hva syns du er viktig for å bli en bedre blogger?

 • Publisert: 28.02.2017, 16:33
 • Kategori: Sima tipser
 • 11 kommentarer
 • Bak lukkede dører

 • Publisert: 14.02.2017, 20:51
 • Kategori: Sima tipser
 • Det er nå fire dager siden jeg leste ut boken "Bak lukkede dører", og jeg tenker fortsatt på den. Den var faktisk så bra at jeg bare måtte skrive en bokanmeldelse av den. "Bak lukkede dører" er en gripende og tankevekkende thriller som vil holde deg på kanten av sofaen. Det er en bok som leker med følelsene dine og du holder pusten hele veien. Jeg skal prøve å ikke avsløre noe, men seriøst.. DERE BØR LESE DEN!!

   

  "Fear," he whispered. "There is nothing quite like it. I love how it looks, I love how it feels, I love how it smells. And I especially love the sound of it." I felt his tongue on my cheek. "I even love the taste of it."
   

  Historien følger Grace, en "perfekt" husmor som har alt, utseende, nydelig hjem og en perfekt ektemann, Jack. Jack jobber som advokat som forsvarer mishandlet kvinner, Ikke bare er han kjekk og sjarmerende, men kjærlig og omsorgsfull. De har ikke noen barn, men de virker lykkelige. Familien vil bli til tre når Millie, Grace lillesøster som har Downs syndrom vil komme å bo sammen med dem. De gleder seg, spesielt Jack.

  Historien er fortalt fra Grace synspunkt, både i fortid og i nåtid. Historien er litt forstyrrende og veldig spennende. Noen scener var full av spenning, noen scener vil sjokkere deg, og noen scener vil frustrere deg som faen. 

  Sidene fløy virkelig forbi i mitt desperate behov for å vite hva som skjer videre, jeg kunne ikke legge den fra meg. Det kan være noen ting i boken som kanskje ikke virker helt realistisk eller troverdig, men så hadde jeg ikke blitt overrasket om det faktisk skjedde i virkeligheten. Men boken kommer til å få deg til å tenke om dette faktisk er noe som kan skje i virkeligheten, den får deg til å vurdere om det er så lurt å falle for noen fordi du føler "kjærlighet ved første blikk". Bak lukkede dører vil fange tankene dine og holde hjerte ditt fanget helt til siste side. 

  Hvis du liker bøker som får deg til å føle deg fanget og isolert så er denne boken definitivt noe for deg.

   

   

  En spennende thriller som får terningkast 5!

 • Publisert: 14.02.2017, 20:51
 • Kategori: Sima tipser
 • 8 kommentarer
 • SERIETIPS: SENSE8

 • Publisert: 06.01.2017, 19:12
 • Kategori: Sima tipser
 • Hei på dere og god fredag! Tenkte dele mitt første serietips med dere! Er jeg ikke snill? Jeg gikk gjennom forskjellige serier på Netflix og plutselig dukket denne opp, så da måtte jeg gi det et forsøk. Jeg har aldri hørt om denne serien før eller sett at noen har anbefalt den, litt merkelig ettersom den er ganske så bra! Den er kanskje litt utenom det vanlige og det er det som gjør den så spennende og spesiell, men tror ikke den kan være sykere en alle disse andre seriene jeg har sett. Det er faktisk lenge siden jeg har sett en serie jeg har likt, føler liksom jeg har sett alt som er å se. Men nå folkens, nå kan jeg endelig anbefale en serie til dere! Føler det har vært unødvendig å anbefale serier som de aller fleste har sett, men tror ikke mange har sett denne. Jeg så hele serien på to dager, snakk om å ha et liv gitt, haha! Men du forstår når du ser den, du blir obsessed. 

  Ukens Serietips - ♥ Sense8 -

  Sense8 handler om 8 forskjellige mennesker, hver og en av dem er fra forskjellige deler av verden. De får plutselig en mentalt bånd til hverandre etter en tragisk dødsfall som de alle sammen oppfatter som en drøm. De får hverandres evner og skills, de kan se og føle det den andre ser. Mens de prøver å finne ut hvordan og hvorfor denne forbindelsen har skjedd, prøver en mystisk mann ved navnet Jonas å hjelpe dem. I mellomtiden, prøver en annen ved navnet Whispers å forsøke å jakte på dem. Hver episode gir en dypere innblikk i karakterenes bakgrunn og vi som seer får en mer forståelse for hva som skjer. 

     Første sesong er ute på Netflix, og første episode av sesong 2 er også ute, den varer i to timer. Serien er tilbake 7.mai tror jeg, gleder meg allerede nå! Nå skal jeg snart spise også se Vikings før jeg tar kvelden. Ha en en fin fredagskveld! 

   

  Har du sett Sense8? 

 • Publisert: 06.01.2017, 19:12
 • Kategori: Sima tipser
 • 9 kommentarer
 • Once upon a time

 • Publisert: 25.12.2015, 19:32
 • Kategori: Sima tipser
 • For to-tre måneder siden begynte jeg å se på en serie som heter "Once upon a time", i helgen ble jeg ferdig med alle sesongene. Den handler om de gamle disney filmene, veldig spennende serie så den anbefales! Ble litt gira på å se en Disney film etter at jeg var ferdig med serien, så tenkte lage et innlegg med noen av mine favoritter. Spirit er på førsteplass hos meg, det er ikke en Disney film, men det er en veldig bra tegnefilm! Blir som oftes "hjemme alene 1-2" filmene man ser i juletiden, men det er alltid like gøy med en god gammeldags tegnefilm. 

   

             


            

            
  (Alle bildene er fra google)

   


  Hvilken Disney/tegnefilm er din favoritt? 

 • Publisert: 25.12.2015, 19:32
 • Kategori: Sima tipser
 • 9 kommentarer