zophian

Selena Gomez Look

 • Publisert: 28.03.2017, 20:37
 • Kategori: Fashion
 • God kveld alle sammen♥ Så idag la jeg ut min første video på youtube kanalen min. Jeg ser ofte på Selena Gomez sitt stil, og den dama har virkelig fått meg til å elske fashion enda mer. Det er så mye inspirasjon å finne, og jeg har så lyst til å lage videoer der jeg viser frem forskjellige antrekk av hennes stil! Nå skal jeg fokusere masse på Youtube, og håper å få ut flere videoer etter hvert. Håper dere liker den, bildene fra antrekket kommer i morgen. 


  DU KAN ABONNERE PÅ YOUTUBEKANALEN MIN HER 

 • Publisert: 28.03.2017, 20:37
 • Kategori: Fashion
 • 24 kommentarer
 • 5 TING JEG ANGRER PÅ

 • Publisert: 28.03.2017, 12:01
 • Kategori: Personal
 • Jeg har alltid nektet at jeg har angret på en del valg jeg har tatt opp gjennom årene, og jeg tror mange andre også har gjort det. Hvorfor angre i det hele tatt? Jeg syns det er bortkastet tid å angre på ting sånn egentlig. Sitte å angre på ting man ikke kan endre på, og kan man endre på noe av dem så er man heldige. Man bør heller lære noe av det. Av og til tenker jeg at om jeg angrer på noe jeg har gjort så sier jeg på en måte nei til den personen jeg har blitt i dag, og det skremmer meg. Jeg er glad for den personen jeg er i dag. Men vi er jo alle mennesker, vi har alle en eller annen ting som vi gjerne kunne forandret på. De tingene jeg angrer meste på er ting jeg ikke begynte med tidligere. Men det er heldigvis aldri for sent. Her er i hvert fall 5 ting jeg angrer på. 

   

  1. At jeg tok kreatin behandling + farget håret: Det var en gang jeg hadde veldig fine krøller, men selvfølgelig likte jeg det ikke. Jeg tok kreatin behandling for å rette håret permanent, gjorde dette to ganger, og begge gangene varte det i 6 måneder. Naturlig har jeg lysebrunt hår, og jeg tok blonde striper i det, i tillegg til å farge det "mørkebrunt". Denne fargingen og kreatin behandlingen ødela håret mitt. Det ble slitt, fikk grå striper i håret og de fine naturlige krøllene var ikke der lenger. Nå må jeg farge det fordi ellers ser du grått hår, og krøllene er ikke like "krøllete" som før, de er ikke like fine. Det er så irriterende, og angrer så mye på at jeg gjorde alt det mot håret mitt. Stakkars hår haha.    2. At jeg ikke sparte penger: Når jeg var tenåring jobbet jeg aldri noe særlig, den ene grunnen er fordi jeg alltid fikk penger av foreldrene mine og en annen grunn er fordi jeg aldri prøvde veldig hardt å skaffe meg jobb. Første gang jeg fikk min ordentlige jobb var når jeg var 18 år, etter det ble det litt jobb her og det. Tjente ganske mye faktisk, men jeg sparte aldri. Jeg vet ikke hva jeg brukte pengene på. Mat er det eneste jeg kommer på nå, kanskje kino og litt shopping. Skulle ønske jeg sparte helt fra starten av. Jeg var så dårlig på å spare, viste jeg at det var penger på korte så brukte jeg det med en gang. Det er ganske stress når man skal begynne å studere, om jeg hadde spart mye hadde jeg ikke trengt å ta opp mye lån. Men hva kan man si, ung og dum?   

  3. At jeg ikke tok et utvekslingsår: Jeg hadde alltid lyst til å ta et utvekslingsår på videregående. Jeg tenkte på det siden jeg gikk på ungdomskolen. Men jeg gjorde det aldri! Jeg syntes det var såå skummelt. Du kjenner ingen, du er ikke flink i å snakke engelsk osv. Alle disse grunnene jeg fant på for å ikke gjøre det.. Jeg kan jo selvfølgelig gjøre noe nå, men det er ikke det samme. Det er ikke det samme som når du er 16-17 år. Lille deg skal ut i verden helt alene, uten foreldrene dine. Wow liksom! Det lille kicket du har i deg, du er dritt nervøs men samtidig gleder du deg! Det er ikke sånn nå lenger, jeg kan snakke engelsk og det er ikke noe big deal om jeg drar et sted uten foreldrene mine. Men jeg håper jeg kan gjøre noe lignende uansett om ikke altfor lenge. De av dere som vurderer gå på utvekslingsår, gjør det for faen!!! Selvom du er redd, bare gjør det! Du kommer til å ha minner for livet, og du kommer ikke til å angre et sekund. Gjør det for min skyld og for din skyld! 


   

  4. At jeg aldri kom i gang med treningen: Det er sikkert mange som tenker "jeg skal begynne å trene snart" jeg var en av dem når jeg var yngre. Jeg begynte aldri. Jeg har aldri vært en sånn person som blir noe særlig påvirket av maten jeg spiser. Jeg var aldri for tynn eller for tjukk. Jeg kunne spise hva som helst og ja, jeg var fortsatt normalt i vekten. Men jeg ønsker at jeg begynte å trene tidligere, bli litt sterkere i kroppen. Men nå har jeg jo begynt med det og det kommer forhåpentligvis til å vare livet ut hehe.

  5. At jeg ikke gjorde det bedre på skolen: Dette er noe jeg angrer aller aller mest på. Jeg brukte for mye tid på mobilen eller pcen, eller mennesker som ikke var verd min tid. Jeg gikk på skolen fordi jeg følte jeg måtte egentlig. Jeg brydde meg ikke om oppgaver eller noen verdens ting, jeg følte jeg hadde goood tid på meg. Og hva ble resultatet av det? Jo, dårlige karakterer, og altfor dårlig snitt. Så nå isteden for at jeg kunne ha studert det jeg ønsket å studere, så må jeg ta opp fag for å få gode karakterer. Men jeg prøver mitt beste, så får vi se hva fremtiden bringer. 

   

  Det er lov til å angre og feile. Jeg syns heller det er bedre å angre på dumme små ting enn store ting som har mye å si for fremtiden din. Som for eksempel skolen! Men som jeg sier, det er aldri for sent. Vi har hele livet på oss, men hvorfor utsette det og ikke gjøre det nå heller? Tiden går faktisk fort, og det er en del ting man bør begynne med når man er tenåring enn når man er i 20´årene.   

   

  Noe du angrer på? 

 • Publisert: 28.03.2017, 12:01
 • Kategori: Personal
 • 16 kommentarer
 • DAGENS ANTREKK

 • Publisert: 27.03.2017, 14:30
 • Kategori: Fashion
 • Goood mandag dere! Det er så siiinnsykt varmt i dag, 15 grader her i Kristiansand, det er deilig det! Sommeren er virkelig på vei nå altså! Nå er det på tide å finne frem sommerklærne. Antrekket mitt i dag var en blanding av søt og kind of badass. Ikke noe jeg går med veldig ofte, men i dag måtte jeg bare prøve. Skoene minner meg litt om Lana del rey, husker hun hadde på seg noe lignende sko for lenge siden og hadde så lyst på dem, så fant jeg disse skoene nå da. Helt forelska! Også var det disse fishnet tightsene, de er blitt såå populære! Det er must haves til sommeren, så løp og kjøp før det blir utsolgt. Det var utsolgt i alle butikker, så bestilte heller på nett. Nå skal jeg spise dagens middag før jeg gjør noen spansk oppgaver, ugh. Kos dere i sola.  

     Lignende kjole HER / Fishnet HER / Sko HER

   

   

  Hva har du gjort idag?

   

 • Publisert: 27.03.2017, 14:30
 • Kategori: Fashion
 • 17 kommentarer
 • JEG HAR GÅTT OPP 3 KILO!

 • Publisert: 24.03.2017, 14:30
 • Kategori: Personal
 • Det er mange som syns det er rart når jeg sier jeg vil gå opp i vekt. Det er nesten feil å si, og det er litt trist. Ofte så får jeg "men du er så fin og tynn, du trenger ikke å gå opp i vekt". Jeg får kanskje ikke den støtten når jeg sier det, fordi jeg er "tynn" og alle vil jo være det. Men om noen veier mye og de sier de vil ned i vekt så får de såå mye støtte om at "ja men dette klarer du, bare spis sånn og sånn. Så får du det til". Jeg trenger ikke støtte, det går bra, men syns bare det er trist at det er sånn. Det er det samme som om vist noen veier veldig mye så vil de ned i vekt, så er det også noen som veier lite som vil opp i vekt. Jeg har alltid hatt en slank kropp, og uansett hva jeg har spist om det er usunn mat eller ikke så har jeg alltid vært "tynn". Jeg har alltid hatt den kroppen alle komplimenterer, som alle vil ha. Tynn. Men jeg vil ikke være tynn, og det er ikke en kompliment for meg når du sier jeg er tynn, fordi jeg vil ikke være det. Har aldri gått opp i vekt, og ja for mange så er det sikkert en drøm å kunne spise så mye du vil uten å gå opp i vekt. Jeg er jo ganske så heldig sånn egentlig, men samtidig så skulle jeg ønske jeg kunne gå opp i vekt veldig fort. Fordi det er veldig vanskelig for meg. For noen år tilbake så var jeg på normalvekt, men så plutselig gikk jeg veldig mye ned i vekt. De siste 3 årene har jeg vært undervektig, og jeg har prøvd og prøvd, men det har ikke gått. For ca. en uke siden så bestemte jeg med for at nå, denne gangen skal jeg få det til. Jeg skal tilbake på normalvekten min. Og jeg har fått det til, jeg har gått opp 3 kilo. Jeg er så glad for det, og det er så mange som syns det er rart at jeg er glad for det. Men sånn er det bare og jeg får bare prøve å akseptere det. Til vanlig spiser jeg ganske så mye egentlig, jeg elsker mat, men nå har jeg prøvd å spise dobbelt så mye og det har funket. Jeg spiser også sunn mat i forhold til før. Jeg vet om jeg slutter med denne måten jeg spiser nå så kommer jeg til å gå ned i vekt igjen, men skal holde på sånn her til jeg har nådd måle mitt, samtidig fokusere på treningen.  Men folkens, vær forsiktig med hvem du sier hva til. Spesielt når det gjelder kroppen. Kanskje du syns noen er kjempe fine og tynne, men det er ikke sikkert at de syns det er greit når du sier det. Ikke alle vil være tjukke og ikke alle vil være tynne. Husk det!

   

  Hva er viktig for at du skal være fornøyd med deg selv og din kropp?

 • Publisert: 24.03.2017, 14:30
 • Kategori: Personal
 • 14 kommentarer
 • Hvorfor blogger jeg?

 • Publisert: 23.03.2017, 14:30
 • Kategori: Personal
 • Hola bloggen Så tidligere i dag kom jeg på hvorfor jeg egentlig blogger, og selvfølgelig tenkte jeg at jeg måtte sette meg ned å skrive det på bloggen! Som jeg har sagt tidligere så har jeg hatt en del blogger opp gjennom årene, men da jeg bestemte meg for å starte å blogge igjen i slutten av 2015 så var det i all hovedsak av to grunner. For det første elsker jeg å skrive, og for det andre så er jeg veldig glad i å ta bilder og dermed slår jeg på en måte to fluer i en smekk. Det er to av mine største hobbyer, og det å kunne gjøre begge delene her på bloggen er jo bare fantastisk! Jeg har ikke kommet helt inn i bloggverden enda, har ikke fokusert ordentlig fordi jeg har hatt jobb og skole ved siden av, men jeg begynner så smått. Det er såå mye jeg vil dele med dere, så mange tanker, så mange meninger! Ahh, håper dere gleder dere like mye som jeg gjør, det skal bli en hefty blogg år altså hehe.


   

  Hvorfor blogger du?

   

 • Publisert: 23.03.2017, 14:30
 • Kategori: Personal
 • 5 kommentarer
 • Herlige sommerkjoler

 • Publisert: 21.03.2017, 13:02
 • Kategori: Uncategorized
 • Ahh, er så sinnsykt deilig at man merker at det snart er sommer! Det er fortsatt litt kaldt ute, men merker at sommeren er på vei. Jeg har begynt å se etter sommerkjoler allerede nå. Jeg elsker kjoler, og det er jo nesten det eneste jeg går i på sommeren. Jeg har sett litt rundt på Nelly, og de har såå mange fine kjoler nå. Så kommer garantert til å bestille noe derifra senere i kveld. 

   

  affiliateslenker

     1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

   

   

  Noen favoritter? 

 • Publisert: 21.03.2017, 13:02
 • Kategori: Uncategorized
 • 3 kommentarer
 • Takk for 8 fantastiske år

 • Publisert: 19.03.2017, 22:00
 • Kategori: Personal
 • Nå er det en uke siden jeg så siste episode av the vampire diaries. Jeg var 15 år når jeg så første episode av TVD. Føler nesten den har vært en del av meg, har sett på serien i 8 år. Det er ganske så lenge, så ble veldig lei meg når den var over. Jeg ble helt besatt av den serien altså. Husker jeg og gjengen satt i friminuttene på vgs og så på episode etter episode. Det har gått utrolig fort, og gjennom alle disse 8 årene har jeg faktisk lært veldig mye av TVD. Jeg skulle egentlig skrive dette innlegget forrige uke, men bedre sent enn aldri. Så for å markere slutten på en fantastisk serie så vil jeg dele med dere det jeg har lært av TVD.

   

  Blod er tykkere enn vann

  Vi har alle hatt de gangene hvor vi har ønsket å bytte ut søsknene våres med noen andre. Men uansett hvor mye man krangler og hater på hverandre så er de uerstattelige. Alle med brødre eller søstre vet nøyaktig hva jeg snakker om, og TVD har virkelig fått frem at på slutten av dagen, det som teller mest er familien din. De er alltid der for deg og de ville gjort alt for deg. Familie er de viktigste personene i hele verden, aldri glem det.  

  Det hjelper ikke å løpe fra problemene dine

  The Vampire Diaries viser oss at å løpe fra problemene dine ikke funker i det hele tatt. Noe vil alltid trekke deg tilbake til problemene dine, de vil alltid være der akkurat der du forlot dem. Det er aldri en effektiv løsning å løpe fra dem. Den eneste måten å håndtere problemene dine på er å fikse dem.

   

  Ikke vent på at ting skal skje

  Vi er veldig flinke på å vente hele livet ut. Vi venter med å snakke med den personen vi har mest lyst til å snakke til, vi venter med å reise på den turen, vi venter med å begynne på noe du har lyst til. Vi gjør det aldri, vi bare sitter å venter. Livet handler om å jage drømmene dine og skape din egen sti. Slutt å vent, bare gjør det du vil gjøre!

  Ikke stol på alle

  The Vampire Diaries har lært oss at du ikke bør stole på alle du blir kjent med. Selvfølgelig det er hyggelig å bli kjent med andre, men ikke bli lurt på grunn av sjarmen eller det vakre smilet. ikke bli lurt fordi de sier noe du ønsker eller liker å høre. Ikke alle har de samme hensiktene som deg, og ikke alle er til å stole på dessverre.

   

  Selv de verste mennesker har noe godt i dem

  Mennesker er kompliserte, og noen er mer enn andre. Vi har alle en eller annen form for demoner i oss, men de definerer ikke oss eller noen andre. Selv den verste personen er i stand til å endre seg om de virkelig vil. TVD har vist oss at folk har evnen til å endre og utvikle seg til det bedre, av og til må man bare gi dem en sjanse.

   

  Har du sett the vampire diaries?

   

   

   

 • Publisert: 19.03.2017, 22:00
 • Kategori: Personal
 • 4 kommentarer
 • Kom deg ut av komfortsonen din!

 • Publisert: 17.03.2017, 11:11
 • Kategori: Uncategorized
 • Hola bloggen! Jeg så denne vidoen for en stund siden på facebook, og nå tenkte jeg at jeg måtte dele den her på bloggen. Den er veldig motiverende!
   
   

   
   


  Hva gjør du for å nå målene dine?

 • Publisert: 17.03.2017, 11:11
 • Kategori: Uncategorized
 • 2 kommentarer
 • Mine 5 favoritt-brukere på instagram

 • Publisert: 03.03.2017, 14:30
 • Kategori: Sima tipser
 • Instagram er definitivt min favorittapp. Det er så mye inspirasjon å finne derifra, fra mat til mote, trening til motivasjon og interiør. Mange av ideene til bildene jeg tar og antrekkene jeg bruker kommer fra instagram, derfor er jeg ganske så avhengig av å bruker appen veldig ofte. Jeg har ikke lagt ut så mange bilder på bloggen - av antrekk eller meg selv, men det kommer fremover. Her er i hvert fall mine 5 favoritt instagrambrukere. 

   

  @theloversanddriftersclub


   

  @badboysofinsta


   

  @kathilschr


   

  @nobasicshitofficial


   

  @instalmanya   

  Følg meg gjerne på instagram: z0phian

  Hvilket instagrambruker er din favoritt?

 • Publisert: 03.03.2017, 14:30
 • Kategori: Sima tipser
 • 30 kommentarer
 • Vil du ha sannheten?

 • Publisert: 02.03.2017, 14:30
 • Kategori: Personal
 • Vil du ha sannheten? Vel here it goes; Til slutt kommer du til å glemme alt. Først glemmer du alt du lærte, datoene på de forskjellige krigene og alle oppgavene med hypotenus, så glemmer du alle nettene du sittet å memorerte dagen før eksamen. Du kommer til å glemme navnene på alle, og dine favoritt lærere - de glemmer du også. Du glemmer timeplanene og hvor du alltid pleide å sitte i klasserommet. Du glemmer de forskjellige gym øvelsene. Du kommer til å glemme hvem som var den peneste, den som hadde flest venner og den som hadde de kuleste festene. Du kommer til å glemme dem alle. Du kommer til og med glemme dem du sa du elsket og dem du hatet. Ikke ta livet så seriøst, det er ikke sånn at vi kommer til å komme oss ut av det i livet uansett.

  -XoXo S

   

   

 • Publisert: 02.03.2017, 14:30
 • Kategori: Personal
 • 5 kommentarer
 • Kjære mamma

 • Publisert: 01.03.2017, 14:30
 • Kategori: Personal

 • Kjære Mamma

  Jeg vil at du skal vite at jeg er veldig takknemlig og stolt å ha deg som min mor. Du er min inspirasjon og bare du kan gi meg stryke. Takk for at du alltid er der for meg. Du har heiet på meg og vært min størst fan hele livet mitt, jeg kunne ikke ha bedt om en bedre støttespiller. Takk for å du lærte meg rett og galt, for at du var streng når jeg gjorde noe dumt og for at du trøstet meg når jeg var lei meg. Du har vært min klippe og hjulpet meg gjennom alt. Du har vist meg så mye kjærlighet og omsorg. Du har lært meg verdien av respekt ikke bare for andre, men for meg selv også. Takk for at du alltid tro på meg. Du har alltid presset meg til å være den aller beste versjon av meg selv og å jobbe for det jeg ønsker. Takk for at du lærte meg å aldri stole 100% på noen. Takk for at du lærte meg at familie er viktig. Du har lærte meg å kjempe for det jeg tror på. Jeg er lei meg for alle gangene jeg har såret deg, og alle gangene jeg har fått deg til å gråte, du fortjener alt i hele verden og enda mer. Det er ingenting jeg ønsker mer enn å gjøre deg stolt. Takk for at du er så forståelsesfull. Takk for at du aldri ga opp på meg, spesielt når jeg var sta, ung og dum. Takk for at du alltid minnet meg på hvor jeg kom fra, for at du lærte meg tradisjoner og kultur. Du lærte meg å være ærlig og trygg på meg selv. Takk for alt du har gjort for meg. Jeg er evig takknemlig.
   
  Du er mitt forbilde. Du er min helt. Gratulerer med dagen, mamma. Jeg elsker deg

 • Publisert: 01.03.2017, 14:30
 • Kategori: Personal
 • 8 kommentarer
 • hits