zophian

7 tips til hvordan bli en bedre blogger

 • Publisert: 28.02.2017, 16:33
 • Kategori: Sima tipser
 • Hei gurls♥ Jeg kan med hånden på hjerte og den andre på tastaturet sverge på at det har vært en long ass day today. Har vært våken siden klokken 07:00. Trent, gått på forelesning, notert stikkord, lest og gjort oppgaver. Så nå er det deilig å sette seg ned og ta en liten pause fra alt. Så tidligere i dag fikk jeg en ide om å skrive et innlegg angående hvordan man kan bli en bedre blogger. Jeg har hatt mange forskjellige blogger opp gjennom årene, og jeg har lært en og to ting. Tenkte å være snill å dele noen av tipsene mine med dere flotte mennesker. Btw.. jeg kan ikke love at disse tipsene vil føre til at du er på topplisten i morgen, men det vil hjelpe bloggen din. Here we go;

   

  ♥ Design 
  Jeg tror den aller viktigste tingen med å bli en bedre blogger er designet. Det er den viktigste delen på en blogg, det er jo det første vi ser når vi er inne på en blogg. Du trenger ikke ha noe fancy med masse dilldall, men et ryddig design med lys bakgrunn og svart skrift er det eneste vi lesere trenger. Tro meg når jeg sier du mister veldig mange lesere når du har en mørk og forstyrrende design, jeg vet at jeg personlig klikker ut av bloggen med en gang. Der har du mistet en leser, og det er ganske så synd når du får så mange fine og enkle designer helt gratis. 

  ♥  Vær deg selv
  Jeg elsker bloggere som er personlige og skriver innlegg der vi blir bedre kjent med bloggeren. Husk at lesere vil vite alt om deg, du trenger selvfølgelig ikke dele alt om deg selv og noe er jo privat uansett, men det meste går an å dele. Gjør det! Å husk å være deg selv og ikke etterlign noen andre, ikke lat som om du er en annen. Fortell om noe som betyr noe for deg, om tankene og meningene dine, om hverdagen din. 

  ♥ Finn ut hva du vil blogge om
  Dette punktet kan være litt vanskelig, men det er greit å vite hva det er du vil med bloggen. Det kan være litt kjedelig med samme type innlegg hele tiden, og om bloggen din ikke er så veldig stor så er det lurt å variere litt. En anbefaling er at du ikke skriver om hverdagen din 24/7 i hvert fall, spesielt om du ikke er en toppblogger fordi det kan bli kjedelig for noen som ikke vet hvem du er, så variasjon er greit når du er nybegynner eller "ikke så stor". Om det er treningsblogg eller matblogg du har så er jo det greit, for da er det bare å skrive om det, men hverdagsblogg kan man variere og man har som regel mye å skrive om da. Uansett det viktigste er at du liker det du skriver om.  


   

  ♥ Bilder
  Jeg elsker blogger med fine bilder på bloggen. Bilder med god kvalitet er en av de viktigste tingene med hele bloggen. Jeg bruker speilrefleks, men det er jo selvfølgelig lov å bruke iPhone om du ikke har med deg kameraet ditt over alt. Har du gode redigeringsprogrammer til iPhone og bildene er fine så er det ingen problem. Men det beste er speilrefleks, og man kan også bruke digitalkamera. Og om du er ute å reise så husk å ta masse bilder du kan bruke senere til bloggen. 

  ♥  Oppdatering
  Jeg personlig prøver å skrive et innlegg om dagen, ikke like enkelt når jeg har så mye å gjøre. Men minst et innlegg og maks 3. Folk liker å følge en blogg som holder seg oppdatert, da er det viktig å ikke ha for mange bloggfri dager om du tar bloggingen seriøst. Jeg syns man også burde ha en ca. klokkeslett for når man skal legge ut innleggene sine, spesielt om du blogger en gang om dagen. Jeg har lest at ca. klokken 15:00 er den beste tiden å legge ut noe på sosiale medier, så kanskje vi alle burde gjøre det haha. (Jeg må selv bli flinkere på dette punktet her altså)

  ♥ Kommunikasjon
  Det er viktig å kommunisere med leserne dine. De bruker tiden sin på å lese og kommentere bloggen din, og da er det veldig viktig at du viser at du setter pris på dem.  En annen ting som er viktig er å kommentere andre bloggere, spesielt om du vil bli sett og lagt merke til. Men for gudskyld ikke kommenter "kommenter gjerne tilbake" eller spam, da kan du bare la være. 

  ♥ Skrivefeil
  Det er utrolig irriterende når det er altfor mye skrivefeil. Selvfølgelig innimellom kan det bli litt skrivefeil her og der, men prøv å rett på det til neste gang. Husk komma og punktum, og skriv bokmål. Les gjerne høyt for deg selv og hør om det høres riktig ut eller ikke. Om noen kommenterer at det og det ordet er feil, så lær av det til neste gang og rett det opp.

   

   

  Hva syns du er viktig for å bli en bedre blogger?

 • Publisert: 28.02.2017, 16:33
 • Kategori: Sima tipser
 • 11 kommentarer
 • Hypnotic

 • Publisert: 27.02.2017, 21:38
 • Kategori: Uncategorized
 • Hypnotic av Zella Day har vært på repeat hos meg i hele vinterferien. Jeg tror jeg har hørt sangen før, men er usikker. Uansett hadde lyst til å dele den med dere. Det er en sånn type sang som man blir helt avhengig av, eller jeg blir det av slike sanger i hvert fall hehe. Anbefaler å høre alle sangene av Zella Day, spesielt 1965, high og sacrifice. Har dere noen lignende sanger så del gjerne i kommentarfeltet. Håper alle har hatt en fin start på uka, så blogges vi i morgen♥

   
   
  Noen sanger du anbefaler?
 • Publisert: 27.02.2017, 21:38
 • Kategori: Uncategorized
 • 2 kommentarer
 • Sunn frokost

 • Publisert: 24.02.2017, 11:30
 • Kategori: Food
 • God morgen bloggen! Ettersom det er vinterferie så har jeg god tid på morgenen til å lage noe godt til frokost, får jo aldri ordentlig tid ellers. Så i dag fikk jeg veldig lyst til å lage eggmuffins. Har sett mange bloggere lage dette, så tenkte prøve meg på det selv. Det er veldig enkelt å lage og det smaker kjempe godt! Det finnes mange varianter med denne oppskriften, du kan bruke det du liker best. Prøv deg frem med ulike krydder, grønnsaker, mais, løk og alt mulig annet.  ​

  1. Kutt opp grønnsakene og del alt av fyllet i små biter
  2. Legg fyllet i en muffinsform
  3. Visp sammen egg, krydder og salt. Så heller du eggeblandingen i muffinsformen.
  4. Stek midt i ovnen på 175 grader i 25 minutter.
   

  Muffinsformen min var veldig stor så jeg måtte bruke flere egg, men om du har en liten muffinsform så tror jeg det holder med 2-3 egg. Jeg hadde også salat og rundstykker ved siden av, så du blir ordentlig mett. Utrolig godt, så anbefaler denne frokosten altså.   

   

  Har du lagd eggmuffins før?
   

   

  (Så gøy at så mange har meldt seg på konkurransen, jeg trekker en heldig vinner på søndag. Ettersom det blir en travel helg for meg, så blir det sikkert ikke noe blogging i helgen, så da legger jeg bare ut navnet på vinneren på konkurranse-innlegget). - XoXo S

 • Publisert: 24.02.2017, 11:30
 • Kategori: Food
 • 4 kommentarer
 • Konkurranse: Vinn Kylie lip kit

 • Publisert: 22.02.2017, 15:08
 • Kategori: Uncategorized
 • Jeg regner med at de aller aller fleste av oss som er interessert i sminke eller Kylie Jenner har hørt om Kylie sine lipsticks. Hvem har ikke det?! Leppestiftene er blitt så populære, og du ser dem over alt på instagram. I begynnelsen når hun lanserte Kylie lip kit var det sinnsykt vanskelig å få bestilt.  Det er jo for så vidt nå også, men ikke like ille som i begynnelsen. 

  Jeg har Literally, Exposed, Kristen, Mary Jo k og Posie K. Jeg skal være ærlig, er bitte litt skuffet over lipglossene. De er mørkere i virkeligheten enn på bilder, og jeg liker ikke veldig mørke farger på leppene. De passet ikke helt til "meg". De var også litt for klissete og ubehagelig å ha på. Kanskje det bare er jeg som ikke er vant til lipgloss lenger? Brukte det hele tiden før, men nå foretrekker jeg matte. Men jeg elsker Kristen, Mary Jo K og Posie K.  KONKURRANSE:
  Jeg skulle egentlig bestille Posie K, men bestille enda en lipstick av Kristen, jeg trenger ikke to av den fargen. Så tenkte heller å gi den til en av dere. Så da kjører vi i gang min første konkurranse her på bloggen, dere! 


  For å delta må du :
  1. Adde meg på bloggen (om du ikke har blogg kan du legge meg til på instagram)
  2. Legg igjen en kommentar på dette innlegget når det er gjort + e-posten din slik at jeg kan kontakte deg om du vinner. 

   

  May the odds be ever in your favor♥

   

  KONKURRANSEN ER AVSLUTTET.

 • Publisert: 22.02.2017, 15:08
 • Kategori: Uncategorized
 • 26 kommentarer
 • Pizza solves all problems

 • Publisert: 21.02.2017, 19:30
 • Kategori: Uncategorized
 • Jeg virkelig eeelsker pizza. Det er såå godt! Så mange varianter, så mye å velge mellom, så god lukt og den gode smaken. Takk og lov at pizza eksisterer, hva skulle jeg gjort uten?! Det er virkelig favoritten min. You will always have me at pizza.. Så idag var jeg ute å spiste sick god pizza med besta. Har ikke treffet hun på lenge, så tenkte vi måtte treffes. Vi spiser alltid pizza ute, er jo så mange andre restauranter å velge mellom, men det har alltid vært pizza med oss, og det blir det alltid. Snakket om alt og ingenting, spiste pizza og bare koste oss.. Håper dere har hatt en like flott dag som meg! Nå skal jeg ta en dusj, lese litt mer på historie også slappe av resten av kvelden. 


  Hva har du gjort idag?   -XoXo S

 • Publisert: 21.02.2017, 19:30
 • Kategori: Uncategorized
 • 8 kommentarer
 • DROPP VIPPEEXTENSIONS

 • Publisert: 20.02.2017, 15:43
 • Kategori: Uncategorized
 • Hei og god mandag alle sammen! Ny uke og nye muligheter yeey! Jeg har vært på skolen og holdt på med oppgaver i hele dag, begynner å bli ganske så lei av hamskiftet og grunnloven haha. Jeg har jo egentlig vinterferie nå, men så må jeg selvfølgelig bruke ferien på å pugge og lese til eksamen, må man så må man.

  Men, poenget med dette innlegget var ikke grunnlov og eksamen. Jeg tok vippeløft hos Auds hudpleie forrige uke, og jeg er så fornøyd at jeg bare måtte dele det med dere nå. Jeg er kjempe fornøyd med vippene nå, og jeg trenger ikke bruke mascara engang! Helen behandlingen tar ca.45-50 min og du merker egentlig ingenting. Dropp vippeextensions, det ødelegger vippene, det er tungt og det ser ikke naturlig ut. Jeg anbefaler vippeløft enn vippeextensions, det er mer behagelig med vippeløft og det ser naturlig ut. I tillegg er det mye billigere enn vippe extensions. Så her er det bare pluss folkens! 

     Har du prøvd vippeløft?

   

 • Publisert: 20.02.2017, 15:43
 • Kategori: Uncategorized
 • 19 kommentarer
 • Bak lukkede dører

 • Publisert: 14.02.2017, 20:51
 • Kategori: Sima tipser
 • Det er nå fire dager siden jeg leste ut boken "Bak lukkede dører", og jeg tenker fortsatt på den. Den var faktisk så bra at jeg bare måtte skrive en bokanmeldelse av den. "Bak lukkede dører" er en gripende og tankevekkende thriller som vil holde deg på kanten av sofaen. Det er en bok som leker med følelsene dine og du holder pusten hele veien. Jeg skal prøve å ikke avsløre noe, men seriøst.. DERE BØR LESE DEN!!

   

  "Fear," he whispered. "There is nothing quite like it. I love how it looks, I love how it feels, I love how it smells. And I especially love the sound of it." I felt his tongue on my cheek. "I even love the taste of it."
   

  Historien følger Grace, en "perfekt" husmor som har alt, utseende, nydelig hjem og en perfekt ektemann, Jack. Jack jobber som advokat som forsvarer mishandlet kvinner, Ikke bare er han kjekk og sjarmerende, men kjærlig og omsorgsfull. De har ikke noen barn, men de virker lykkelige. Familien vil bli til tre når Millie, Grace lillesøster som har Downs syndrom vil komme å bo sammen med dem. De gleder seg, spesielt Jack.

  Historien er fortalt fra Grace synspunkt, både i fortid og i nåtid. Historien er litt forstyrrende og veldig spennende. Noen scener var full av spenning, noen scener vil sjokkere deg, og noen scener vil frustrere deg som faen. 

  Sidene fløy virkelig forbi i mitt desperate behov for å vite hva som skjer videre, jeg kunne ikke legge den fra meg. Det kan være noen ting i boken som kanskje ikke virker helt realistisk eller troverdig, men så hadde jeg ikke blitt overrasket om det faktisk skjedde i virkeligheten. Men boken kommer til å få deg til å tenke om dette faktisk er noe som kan skje i virkeligheten, den får deg til å vurdere om det er så lurt å falle for noen fordi du føler "kjærlighet ved første blikk". Bak lukkede dører vil fange tankene dine og holde hjerte ditt fanget helt til siste side. 

  Hvis du liker bøker som får deg til å føle deg fanget og isolert så er denne boken definitivt noe for deg.

   

   

  En spennende thriller som får terningkast 5!

 • Publisert: 14.02.2017, 20:51
 • Kategori: Sima tipser
 • 8 kommentarer
 • 6 grunner til å feire at du er singel på Valentinsdagen

 • Publisert: 13.02.2017, 15:25
 • Kategori: Uncategorized
 • I morgen er den store kjærlighetsdagen. Ja, ikke for meg og deg da. Du hater sikkert blomster og sjokolade akkurat nå, og hater å se kjærestepar ute å holde hender. Hvis du er singel, kan Valentinsdagen være en av disse "kjedelige påminnelsene om at du er singel og at du alltid kommer til å være det?. Men singel livet er ikke så verst, det kan være noen av de beste tidene i livet ditt. Enten du er nylig singel eller har vært singel en stund, så har du her 6 grunner til å feire deg på Valentinsdagen:  

   

  1.    Å være singel er bedre enn å være i et fucka forhold.
  Å være single er mye bedre enn å være i et forhold der du hele tiden krangler og hater på hverandre. Ved å være ute av et forhold du misliker så sparer du faktisk verdifull tid du kan bruke på noen andre. 

  2.    Du er ikke ensom
  Å være singel betyr ikke at du er ensom. Kom deg ut og vær sosial. Gå ut med noen gode venninner, planlegg en jentehelg eller gå på restaurant. Gå på kino å se Fifty shade darker, planlegg en fest og inviter alle dine single venninner. Ingen menn er tillatt.

  3.    Du kan se hva du vil på TVén
  Det er alltid guttene som har makt over fjernkontrollen, men når du er singel så bestemmer du! Du kan se Masterchef, Say Yes to the dress eller Twilight! 

  4.    All oppmerksomheten er på deg selv
  Bruk denne tiden til å oppdage hvem du egentlig er og hva du egentlig vil ha ut av livet, omfavn din frihet. 

  5.    Du får unne deg noe spesielt.
  Ettersom du er singel på valentinsdagen så trenger du ikke å bruke penger på noen andre enn deg selv. Så hvorfor ikke kjøpe noe spesielt, noe du har hatt lyst på lenge? 

  6.    Du kan flørte med hvem du vil
  Å være singel betyr at du kan flørte med hvem du vil, når du vil. Enough said! 

   

  Sannheten er, å være singel er faktisk ikke så verst. Nyt V-dagen.

 • Publisert: 13.02.2017, 15:25
 • Kategori: Uncategorized
 • 1 kommentarer
 • hits