zophian

TRAVEL WISHLIST

 • Publisert: 30.01.2017, 19:26
 • Kategori: Uncategorized
 • Hei alle sammen! Så jeg har ikke fått laget noe nyttårsforsett her på bloggen, men en av de tingene jeg ønsker å gjøre mer av dette året er å reise. Det er så mange steder jeg ønsker å besøke, og her er de 9 stedene jeg ønsker å besøke mest. 

  Rio de Janeiro, Brasil

  Etter å ha sett fast and furious 5, hvor de spilte inn filmen i Rio, så ble jeg gira på å dra dit. Maten, stranden og den berømte statuen er bare noen få grunner til at jeg har sykt lyst til å dra dit.

  Barcelona, Catelonia

  Barcelona er også en annen plass jeg vil til. Det er så sinnsykt vakkert der eller det ser i hvert fall sånn ut! Alle jeg kjenner som har vært her har elsket det. Tapasen, har så lyst til å smake tapasen i Barcelona, også se alle disse berømte kunstneres verk, shoppingen og det fantastiske været.

  Roma, Italia

  Enda et vakkert sted i Italia! Jeg tror Italia har vært det landet jeg har snakket mest om i hele 2016. Roma og Venezia har vært de to stedene jeg har sagt jeg vil dra til i et år nå, men er det så rart? Jeg har så lyst til å se den fontenen, den ser så vakker ut! Jeg har jo lest så mye om Roma i historietimene på skolen, og nå er det på tide å dra dit å oppleve byen og ikke bare lese om det. Jeg vil se bygningene, spise god mat og bare surre rundt.

   

  Los Angeles, USA

  Los Angeles er også et av de stedene jeg har ønsket å dra til siden jeg var liten. Jeg er en by jente, og LA er definitivt nummer én på listen min til store byer jeg vil til. Jeg vil se Hollywood skiltet, spise usunn mat, ta bilde av walk of fame, og så mye mer. Alle filmene jeg har sett, alle reality showene, jeg vil gjerne se om det er slik det er du ser i filmer. Jeg må bare besøke LA.

  Venezia, Italia 

  Helt siden jeg har vært ?tenåring? har jeg hatt så fryktelig lyst til å dra til Venezia. Som rio, har jeg også sett den del filmer i Venezia og det virker bare helt magisk. Det er så kult med vann gjennom hele byen og de søte båtene. Så romantisk og vakkert. Jeg har lest en del om at vannet stiger og kanskje om noen år så vil hele byen være under vann, jeg håper for det første det ikke vil skje, ingen steder vil erstatte Venezia og jeg håper jeg får i hvert fall besøkt det om det skjer.

   

  Dubai, De forente arabiske emirater

  Hvem vil ikke reise til Dubai?! Jeg tror jeg kan svare på vegne av alle, ingen. Det er jo bare en sinnsyk by! Jeg vil se verdens høyeste bygning, dra på kjøpesenteret alle snakker om, og den nydelige fontenen. Det er så mange grunner til å dra hit! Jeg blir bare gira av å skrive haha.


  Mount Fuji, Japan

  De filmene jeg har sett, spesielt med Jackie Chan i har alltid vist (bortsett fra action delene i filmene) en spesiell plass. De søte spesielle husene, har så lyst til å gå inn i et sånt hus haha. Det virker som en veldig fascinerende og annerledes kultur som jeg føler jeg bør besøke minst en gang i livet. Jeg har spesielt lyst til å dra å se Mount Fiji. Jeg tror det er en av de vakreste fjellene i verden, og jeg vil gjerne se det på nært hold.  

  Taj Mahal, India

  Jeg må kanskje takke Prison Break for at de nevnte Taj Mahal, etter den episoden der han ene mannen snakker om Taj Mahal, så har jeg hatt så lyst til å dra dit. Jeg har alltid vært fascinert av India og indisk kultur. Maten og tradisjonen er så spesiell og vakkert. Jeg har vokst opp med å se Bollywood filmer og bollywood musikk, og jeg har elsket det. Så hit må jeg dra.

  Sydney, Australia 

  Sydney er en av de plassene jeg har drømt om helt siden jeg gikk på barneskolen. Jeg husker en gang på barneskolen så ble vi delt inn i små grupper der vi måtte snakke om et land. Vi valgte Australia, og helt siden da har jeg bare bestemt meg at en gang må jeg dra dit. Det gikk litt i glemmeboka, men jeg føler Sydney er det minne jeg har fra da jeg var liten, et ønske jeg har hatt siden jeg var liten og jeg vil oppnå det ønske til mini me. Så jeg håper jeg får dratt dit om ikke så altfor lenge.

   

  Så der har vi det, alle stedene jeg vil besøke i løpet av 2017. Tror ikke jeg kommer til å få mulighet til alle sammen, men håper i hvert fall to eller tre av dem. Ettersom jeg jobbet hele i fjor og ikke reiste et sted, så vil jeg ta igjen for i fjor også. Jeg gleder meg til å dra på ferie, for det skal det bli uansett i år! Jeg kommer til å lage noen innlegg om reise tips når det nærmer seg sommeren. Xoxo S♥

   

   

  Hvor skal/vil du reise i 2017? 

   

  (Alle bildene er fra google)

 • Publisert: 30.01.2017, 19:26
 • Kategori: Uncategorized
 • 21 kommentarer
 • Vegetar pizza

 • Publisert: 29.01.2017, 15:08
 • Kategori: Food
 • Jeg må takke Anniken for denne oppskriften. Hun la den ut på bloggen sin for en stund siden og da tenkte jeg at jeg måtte prøve den ut. Jeg er ikke vegetarianer og har aldri prøvd å lage vegetarisk mat. Jeg spiser kjøtt som bare det, men måtte prøve denne pizzaen. Altså, hallo?! Det er pizza det er snakk om her. All pizza er god pizza. Den var faktisk utrolig god og anbefaler alle å prøve. Ikke var den tidskrevende å lage heller. 

   

  Dette trenger du:

  Pizzabunn
  Pesto
  Tomat
  Squash
  Fetaost
  Mozzarella
  Sopp (byttet ut pepper med sopp)
   


   

  1. Rull ut en rund pizzabunn (jeg kjøpte min på rema, men anbefaler å lage rund pizzabunn selv, blir enklere da)
  2. Smør pesto rundt bollen. 
  3. Legg tomatskiver og squash annen hver. 
  4. Deretter legger du på toppen fetaost og mozzarella annen hver. 
  5. Så deler du deigen i 8 stykker 
  6. Rull så deigen over også legger du på en skive sopp
  7. Stek midt i ovnen på 180grader og la den stå i ca. 20 min.
   

  Bon Appetit♥ 

   

 • Publisert: 29.01.2017, 15:08
 • Kategori: Food
 • 8 kommentarer
 • FAVORITE SONGS ATM

 • Publisert: 27.01.2017, 23:06
 • Kategori: Uncategorized


 • Tenkte det var på tide å vise dere noen av mine favoritter sanger. De sier musikk forteller deg mer om en person enn om de forteller om seg selv. Så tenkte dele mine favoritt sanger som er nå i hvert fall. Dette er de sangene jeg hører på mest for tiden, kanskje jeg legger ut spotifyen min etter hvert. Kommenter din favoritt sang atm. 

   

  Xoxo S♥

 • Publisert: 27.01.2017, 23:06
 • Kategori: Uncategorized
 • 2 kommentarer
 • B-day

 • Publisert: 14.01.2017, 20:19
 • Kategori: Personal
 • Vel, nå er det offisielt. Jeg fyller 23 år i dag. Jeg har aldri vært så veldig begeistret for min egen bursdag, men nå skal jeg prøver å se det positive med å fylle år. Jeg har bestemt meg for at 23 kommer til å bli mitt år. For å markere den store dagen så tenkte jeg at jeg skulle dele med dere ting jeg har lært på disse 23 årene. Så here we go! 

  1. Drøm stort

  Som et så fint sitat sier: ?have goals so big, you feel uncomfortable telling small minded people?. Ha mål for fremtiden og jobb hardt for å nå drømmene dine. Å ha store drømmer kan motivere og oppmuntre deg til å fortsette og jobbe hardt.

  2. Lær av dine feil

  Vi er alle mennesker og iblant så gjør vi feil, vi er ikke perfekte og det er helt greit. Ikke bruk energien din på å tenke over feilene dine eller sitte å angre, men heller plukk deg selv opp, lær fra feilene dine og kom deg videre.

  3. Aldri slutt å lære

  Husk at kunnskap er makt. Studer, ta en utdannelse, les historier, følg med på nyheter, les og skriv. Du vokser av å lære. Du blir smartere og mer selvsikker, du forstår mye mer og det er jo bare sykt magisk egentlig.

  4. Prøv nye ting

  For å finne ut hva du elsker å gjøre må du prøve ut forskjellige ting. Prøv nye matretter, aktiviteter eller prøv å forandre frisyren din, det er så mye man kan gjøre! Husk det er aldri for sent å prøve noe nytt, ha det gøy.

  5. Familie betyr mye

  Husk at familie betyr veldig veldig mye. De kommer alltid til å være der for deg og støtte deg uansett hva. Ikke glem dem om du flytter eller studere, hold kontakt, dra på ferier sammen, vær takknemlig og vis masse masse kjærlighet til dem. Spesielt mor og far, de vil ikke være der for alltid. Sett pris på familien din. 

  6. Ikke bruk tid på dårlige mennesker

  Ikke stol på alle rundt deg, ikke bruk tiden din på mennesker du vet er dårlige for deg. Kom deg ut av det dritt forholdet, kutt kontakten med den venninna som ditcher deg for andre. Ikke la andre utnytte deg, stå opp for deg selv og si nei når du må.

  7. Karakterer er ikke alt

  Ironisk nok så tar jeg opp fag fordi jeg hadde dårlig snitt på vgs, MEN med det sagt. Så er ikke karakterer alt. Om du får 2 på en prøve så er ikke det verdens ende. Det definerer ikke deg som person, slutt å gruble over karakterene dine. Om det ikke funker på skolen så fuck it. Fuck sake mate, gjør noe annet enn å sitte å gråte over det, bli en rapper, danser, profesjonell kokk, instagrammer eller for så vidt blogger. Alt er ikke utdannelse og karakterer.

   8. Kom deg ut i verden

  Opplev verden folkens! Ta et friår, tjen litt penger og reis verden rundt. Det er så mange byer å se, så mye god mat, fine strender, flotte mennesker. Det er så mye å oppleve når du reiser, du får et helt annet perspektiv på livet. Kast deg ut i det!

  9. Du er aldri for ung

  Ikke tenk på at du er for ung til å gjøre ditt og datt. Du er aldri for ung, om du er lidenskapelig og jobber hardt, kan du gjøre hva som helst uansett hvor gammel du er. Husk at alder er bare et tall, og ikke bry deg om folk som sier du er for ung til å gjøre noe du har lyst til.

  10. Du er aldri for gammel

  Samtidig så er du aldri for gammel! Ikke bekymre deg for at det er for sent å begynne å jage drømmene dine, ikke bekymr deg over at du har gått glipp av noe. Om du ville bli musikker eller skuespiller, so what om du er 25 eller 30, gjør det nå! Det har aldri skadet å prøve å følge drømmene sine. 

  11. Ikke følg saueflokken

  Det er lett å falle inn i denne saueflokken- tro og tenke det alle andre mener. Det er viktig å tenke på deg selv som et individuell, hva er dine tanker og følelser, hva er dine meninger. Selvfølgelig alle vil være en del av en gruppe, men ikke glem hvem du er som person. Ikke si noe eller gjøre noe ?bare fordi? alle andre gjør eller sier det.  

  12. Ikke bli en zombie
  Noen ganger skjer det ting i livet som fører til depresjoner, ensomhet og tårer. Kom deg ut av dette, ta imot hjelp og ikke glem livet ditt. Går du inn i denne zombie-modusen, så lever du egentlig ikke, du eksiterer bare. Livet er for kort til å bare eksistere. Kom deg ut av det som gjør deg trist, kom deg ut av zombie-modusen. Se mandager som en ?ny uke, nye muligheter? kind of day. Sett pris på livet du har fått og lev det.

  13. Hjelpsom, men samtidig litt selfish
  Hjelp andre som trenger det, vær der for vennene dine. Men ikke glem å sette deg selv først eller ta vare på deg selv. Ikke la andre styre livet ditt, noen ganger må du være litt egoistisk.  

  14. Kjærlighetssorg 

  Jeg skal være ærlig, det er for jævlig med kjærlighetssorg. Noen er lucky å finner sin soulmate med en gang, mens andre går gjennom denne kjærlighetssorgen. Og husk at det er helt greit å gråte og gråte, snakke om hvor vondt du har det og gråte litt til, spise masse is og bare ha det helt jævlig. MEN.. det vil gå over, det er ikke verdens undergang. Du kommer til å finne en ny person. Husk at ingen kjærlighet er helt like, det du hadde med den første, vil ikke være samme som den andre. Du kommer til å overleve og finne deg hodestupet forelsket på nytt igjen.

  15.Vær stolt av deg selv

  Vi bruker mye energi og krefter på studier, hardt arbeid og for å oppnå gode resultater. Husk å være stolt av deg selv når du får gode resultater, det er helt greit å dele det med andre. Du har jobbet hardt for det, da fortjener du å rope det ut. 

  16.Penger betyr mye

  Folkens! Skaff deg jobb så fort du får muligheten. Ha gjerne 2-3 jobber, ja det er tøft og tungt, men du kommer ikke til å angre. Spar pengene du tjener. Penger er verdt sykt mye. Har du penger kan du reise, du kan kjøpe det du vil, dra på festivaler og mye mer! Det er ikke bare lykke og kjærlighet som er verdt alt i verden, penger er faktisk like mye verdt.

  17. Tren

  Begynn å tren i ung alder. Du får veldig mye igjen for det, tro meg. Bedre selvtillit og mye energi. Livet blir plutselig så mye bedre når du trener.

  18. Dritt i hva folk mener om deg

  Du kommer aaaldri til å bli lykkelig om du tenker konstant på hva andre tenker om deg. Uansett hva du gjør og sier så vil alltid noen dømme deg eller hate deg. Dritt i dem og lev livet ditt. Gjør hva faen du vil.

  19. Prioriter riktig

  Når du skal lese til eksamen, så les til eksamen. Når du skal sove, så sov. Poenget er, gjør de riktig tingene til riktig tid. Ikke gå ut med venner en uke før eksamen for eksempel. Du kommer til å få dårlig samvittighet når du ikke prioriterer riktig.

  20. Verden går ikke under

  Verden går ikke under om du ikke har den fineste kroppen eller om du ikke er den smarteste på skolen, om du ikke har fått ditt første kyss før du er 18 eller 25. Ikke se på hvordan andre lever, gå i ditt tempo.

  21.Utfordringer

  Husk at alle møter på problemer og utfordringer, du er ikke den eneste og du er definitivt ikke alene om det. Du er ikke svak om du ber om hjelp.  

  22.Lev i øyeblikket

  Noen ganger glemmer man å leve i øyeblikket. Man blir dratt i alle kanter av alt og alle. Ikke glem å nyte livet. Følg med på det som skjer akkurat nå! Og ikke bruk mobilen 24/7!

  23. Ha det gøy

  Alt i alt, ha det gøy! Som nevnt tidligere, lev livet ditt uansett alder. Gjør det du kan for å nå målene dine, fest til langt ut på natta, opplev nye steder, treff nye mennesker, le masse, tren og spist fast food samtidig. For fuck sake enjoy it!

   

  Xoxo S

 • Publisert: 14.01.2017, 20:19
 • Kategori: Personal
 • 3 kommentarer
 • SERIETIPS: SENSE8

 • Publisert: 06.01.2017, 19:12
 • Kategori: Sima tipser
 • Hei på dere og god fredag! Tenkte dele mitt første serietips med dere! Er jeg ikke snill? Jeg gikk gjennom forskjellige serier på Netflix og plutselig dukket denne opp, så da måtte jeg gi det et forsøk. Jeg har aldri hørt om denne serien før eller sett at noen har anbefalt den, litt merkelig ettersom den er ganske så bra! Den er kanskje litt utenom det vanlige og det er det som gjør den så spennende og spesiell, men tror ikke den kan være sykere en alle disse andre seriene jeg har sett. Det er faktisk lenge siden jeg har sett en serie jeg har likt, føler liksom jeg har sett alt som er å se. Men nå folkens, nå kan jeg endelig anbefale en serie til dere! Føler det har vært unødvendig å anbefale serier som de aller fleste har sett, men tror ikke mange har sett denne. Jeg så hele serien på to dager, snakk om å ha et liv gitt, haha! Men du forstår når du ser den, du blir obsessed. 

  Ukens Serietips - ♥ Sense8 -

  Sense8 handler om 8 forskjellige mennesker, hver og en av dem er fra forskjellige deler av verden. De får plutselig en mentalt bånd til hverandre etter en tragisk dødsfall som de alle sammen oppfatter som en drøm. De får hverandres evner og skills, de kan se og føle det den andre ser. Mens de prøver å finne ut hvordan og hvorfor denne forbindelsen har skjedd, prøver en mystisk mann ved navnet Jonas å hjelpe dem. I mellomtiden, prøver en annen ved navnet Whispers å forsøke å jakte på dem. Hver episode gir en dypere innblikk i karakterenes bakgrunn og vi som seer får en mer forståelse for hva som skjer. 

     Første sesong er ute på Netflix, og første episode av sesong 2 er også ute, den varer i to timer. Serien er tilbake 7.mai tror jeg, gleder meg allerede nå! Nå skal jeg snart spise også se Vikings før jeg tar kvelden. Ha en en fin fredagskveld! 

   

  Har du sett Sense8? 

 • Publisert: 06.01.2017, 19:12
 • Kategori: Sima tipser
 • 9 kommentarer
 • Kontakt meg!

 • Publisert: 06.01.2017, 16:30
 • Kategori: Uncategorized
 • Kontakt:

  Mail: sima.sophian@hotmail.com

  Instagram: @z0phian

 • Publisert: 06.01.2017, 16:30
 • Kategori: Uncategorized
 • 0 kommentarer
 • hits