zophian

10 TING DERE IKKE VISSTE OM MEG

 • Publisert: 28.08.2017, 20:00
 • Kategori: Uncategorized
 • - Jeg elsker parfymer. Har såå mange at jeg ikke har oversikt over dem. 

  - Mat gjør meg ekstremt glad, selv om jeg er et sted som er dritt kjedelig så blir jeg glad om det blir servert mat (haha). Meen jeg haater godteri, pølse og sjømat. 

  - Når jeg først finner en sang jeg liker så hører jeg på den 100 ganger, om og om igjen helt til jeg går lei etter noen dager.

  - Jeg takler ikke topper eller klær hvor du ser utringning, det er noe av det styggeste jeg vet (på meg selv). 

  - Jeg ler og tuller veldig mye, av og til virker det som folk ikke tar meg seriøs fordi jeg tuller så mye. Så prøver egentlig å minske det (haha), litt kjipt, men vil heller bli tatt seriøs enn at folk skal tro jeg kødder liksom.

  - Jeg må alltid sove naken på kveldene ellers får jeg ikke sove.

  - Temperamentet mitt er på level 100 24/7, altså jeg blir sur/irritert av minste ting. Ikke alltid jeg viser det, men når jeg først gjør det så er det j*vlig. 

  - Jeg er veldig snill og bryr meg mye om andre mennesker. Så leeenge du ikke går over streken. Om du blir respektløs, da hadde du sikkert ikke ønsket å kjenne meg.

  - Jeg er sta som f*aen. Om jeg ikke vil gjøre noe så kan ingenting i verden få meg til å gjøre det. Jeg vet veldig godt det kan virke som jeg er lett å kontrollere eller overtale fordi jeg sier ja til mye, men det er bare fordi jeg vil selv, om jeg ikke vil så kan ingenting få meg til å gjøre det.

  - Jeg kan virke sjenert om jeg ikke kjenner deg, men om du er åpen og lett å snakke med så åpner jeg meg veldig for og da begynner jeg å snakke sinnsykt mye (haha)

   

   

   

  Noen av disse punktene du kjenner deg igjen i? 

 • Publisert: 28.08.2017, 20:00
 • Kategori: Uncategorized
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  livetmitt93

  28.08.2017 kl.20:05

  fint og bli kjent:)

  Hege Kristin

  28.08.2017 kl.21:44

  så morsomt innlegg :D

  lisebrevik

  29.08.2017 kl.23:18

  Så morsomt og inspirerende innlegg :)

  Skriv en ny kommentar

  hits