zophian

GODE OG DÅRLIGE ERFARINGER MED Å REISE

 • Publisert: 10.08.2017, 14:01
 • Kategori: Travel
 • Alle som reiser over lengre tid vet at det å reise ikke alltid sunshine and rainbows. Det er fantastisk å reise og det forandrer en som person, men det er ikke alltid vi har kontroll over alle planene vi setter for den og den reisen. Fly kan bli forsinket, man kan bli syk, dårlig vær, svindel og mye mere. Nå har jeg ikke vært på ordentlig ferie på to år på grunn av jobb, men har jo reist mange steder tidligere. Så tenkte dele noen gode og dårlige erfaringer. Here we go!  

  Gode erfaringer 

  1. Du prøver ut nye ting. Spiser matretter som du aldri ville gjort hjemme. Ta offentlig transport du aldri har gjort før, fly i helikopter. Nye steder betyr nye muligheter, det betyr å komme seg ut av komfortsonen. Oppleve nye eventyr rett og slett. 

  2. Du møter på utrolig mange fantastiske mennesker, og dette er faktisk det beste med å reise. Om du reiser alene så blir du nesten desperat av å bli kjent med andre mennesker. Alle jeg har møtt på har vært så hjelpsomme, hyggelige og pratsomme. 

  3. Du blir en mer "open minded" person. Du dømmer ikke kulturer som er annerledes enn ditt eget. Det å reise åpner rett og slett øynene dine. Det gir deg et nytt perspektiv, og du setter pris på andre kulturer, andre mennesker, språk og alt i mellom. 

   

  Dårlige erfaringer

  1. Bære bagasje/veske hvor enn du går. Det vil gi en ubehagelig opplevelse, og du blir lei av å vandre rundt. 

  2. Jeg tror at en av de verste ting med å reise er hotellrommet. Om du betaler lite så får du jo det du betaler for, men det er kjipt om det ikke ser ut som bildene du har sett på flere måned før. Den ene gangen var hotellrommet bokstavelig talt like lite som et fengsels rom, i tillegg til at det var fire personer som skulle dele det rommet. Det var ille det.  

  3. Varmen i Midtøsten. Jeg elsker sol og varme, og som regel drar jeg hvor det alltid er varmt. Men når det er 45 grader, da klarer du ikke akkurat å nyte noen verdens ting. Det eneste du tenker på er å stå i skyggen og drikke kaldt vann 24/7. Det blir ubehagelig varmt og du vil nesten løpe rundt naken , Det er bare ille.

   

   

  Hvor har du reist i sommer?

 • Publisert: 10.08.2017, 14:01
 • Kategori: Travel
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Victoria Larsen

  10.08.2017 kl.15:31

  Veldig interessant! :-)

  Sima Sophian

  11.08.2017 kl.21:12

  Victoria Larsen: Ja :)

  birgerfa

  10.08.2017 kl.18:20

  Jeg har reist i Storbritannia i tre uker. Det var fantastisk! Ellers har jeg vært i Steigen. Å reise er både interessant og morsomt. I tillegg er det selvfølgelig spennende å oppleve nye steder.

  Sima Sophian

  11.08.2017 kl.21:12

  birgerfa: Så utrolig gøy! Det er veldig interessant å reise ja

  Skriv en ny kommentar

  hits