zophian

KJÆRE VOLDTEKTSMENN

 • Publisert: 20.06.2017, 21:56
 • Kategori: Personal

 •  

  Kjære voldtektsmenn,

  Det er gutter som dere som får oss jenter til å føle oss usikre. Gutter som dere som gir oss en ubehagelig følelse. Det er sånne som dere som gir oss angst og panikkfall. Gutter som dere får oss til å føle oss usikre om vi tar en joggetur på kvelden eller hvilken som helst tid på dagen. Gutter som dere får oss til å tenke hvor lite vi burde drikke, eller hvor kort kjolen ikke burde være. Ikke for mye hud, ikke for korte kjoler. Vi må hele tiden tenke på hva vi har på oss, hvor vi går, hvor mye vi drikker og vi må til og med tenke på hvem vi henger med. Gutter som dere gir oss uønskede kommentarer om kroppen eller utseende vårt. Dere gir oss en usikker følelse når vi går hjem alene på natten. Dere fortjener å bli innestengt for resten av deres liv. Dere kommer aldri til å se de jentene som kjemper for resten av livet, dere voldtar og glemmer alt dagen etter. Dere tenker aldri på deres handlinger. Gutter som dere er egoistiske, selvopptatte drittsekker. Dere kan bare misbruke. Vi må føle oss skylde og skamme oss på grunn av deres handlinger resten av livet. Vi må tenke på dere og den dagen dere ødela livet vårt, mens dere glemmer alt som skjedde. Gutter som dere ødelegger liv til så mange uskyldige jenter. Gutter som dere er problemet i samfunnet. Gutter som dere vil aldri forstå. Gutter som dere ødelegger liv.

   

  Fra oss jenter som liker å gå i mini kjoler, oss jenter som liker å ta en joggetur på kveldstid, fra oss som liker å ha det gøy med venner, fra oss alle jenter og kvinner. 

 • Publisert: 20.06.2017, 21:56
 • Kategori: Personal
 • 9 kommentarer
 • 9 kommentarer

  Lena

  20.06.2017 kl.22:31

  Bra skrevet, du får virkelig satt ord på det 🙌🏼

  Ei_heks

  21.06.2017 kl.00:28

  Veldig bra skrevet, men jeg tror holdningene til oss vanlige, normale mennesker også har noe av ansvaret.

  Vi godtar at jenter kalles horer og fitter. Vi synes smågrafsingen jenter møter i hverdagen er uskyldig moro. Et klaps på rumpa er da ikke noe å ta på vei for? Hvor mange av oss har ikke hørt "Slapp av det var jo bare..." når det gjelder uønskede fysiske tilnærmelser eller kommentarer. "Ikke vær så hårsår 'a". Og det du nevner om andre elementer... om en ung jente raver halvnaken og dritings rundt i byens værste strøk, er hun fremdeles ikke fritt villt.

  Selv om voldtekt forsåvidt ikke har noe med sex å gjøre, tror jeg at antallet voldtekter ville reduseres om vi var tydeligere på at gutter har ansvaret for egen seksualitet. Ikke dyr med uimotståelige og ukontrolerbare drifter. De KAN forstå at nei betyr nei. Hvis de vil!

  Jeg skrev forresten et blogginnlegg om voldtekt i 2015 da en taxisjåfør slapp unna en anklage for 2 (!) gang!

  Sima Sophian

  21.06.2017 kl.21:14

  Ei_heks: såå enig med deg! Men jenter kaller også hverandre for horer og fitter, og da tror vel gutter de også kan gjøre det :S Tror også om vi sier klart og tydelig at nei er nei så kan de skjønne, men vet ikke :S Føler noen gutter er sånn uansett dessverre :/

  Skal lese den :O

  xoxoem

  21.06.2017 kl.06:38

  bra innlegg!

  Sima Sophian

  21.06.2017 kl.21:11

  xoxoem: takk :)

  Torunn

  21.06.2017 kl.11:33

  Veldig bra!

  "Sånne" gutter (flest) har også mødre. Kvinner som har oppdratt dem...

  Ønsker deg en fortsatt fin dag :)

  Ei_heks

  21.06.2017 kl.22:46

  Du har helt rett. Jenter er med på å skape de dårlige holdningene.

  Gutter tar ofte ikke et nei på alvor. Har du ikke hørt uttrykket "Joda, hun sa nei, men hun mente JA." Brukt som unskyldning for å ta seg tilrette.

  Betty

  01.08.2017 kl.20:37

  Bra skrevet. Helt enig!

  ladyoflight1

  02.08.2017 kl.01:48

  Hei! Riktig det du skriver , jeg er redd for gutter har blitt voldtatt 4 ganger , 3 utlendinger og en norsk å jeg gjorde ingenting feil eller seksuelt for at det skulle skje . De hadde visst bare bestemt seg for at de skulle ha meg uansett , han første hadde nok intensjon om at han skulle ha meg uansett for han begynte å røyke heftig mariuhana hjemme hos seg for å dope seg og jeg visste ikke engang at han brukte det . du kan lese om historien på min side Ladyoflight1 . jeg bruker bloggen min som en slags terapi istede for å liksom bare sitte på rommet å skrive så har jeg valgt å lage en blogg men den er anonym da, for jeg skriver veldig mye om hva jeg er redd for , og om vonde opplevelser ,å da syntes jeg ikke det passer å være offentlig men jeg har tenkt til å legge til litt andre ting etterhvert som mine interesser og andre ting :-) . Send meg en melding hvis du vil :-)

  Skriv en ny kommentar

  hits