zophian

8 TING SOM IRRITERER MEG

 • Publisert: 13.06.2017, 18:20
 • Kategori: Personal
 • Jeg elsker slike innlegg på andres blogger hvor de lister opp en del forskjellige ting de irriterer seg over, derfor tenkte jeg å dele mine med dere nå. Prøvde komme opp med en del ting som ikke alltid blir nevnt, men som jeg tror flere kan kjenne seg igjen i. Jeg har listet opp 8 ting som irriterer meg sinnsykt mye. Here we go!

  1. De som vil ha oppmerksomhet. Det finnes to typer oppmerksomhetssyke mennesker. Den ene vil bare bli sett og den andre vil ha sympati. Det er den siste som irriterer livet ut av meg. Når en i gjengen snakker om noe som kanskje har vært tungt for personen, også skal denne oppmerksomhetssyke personen komme å begynne å snakke om seg selv ?ja, kjenner meg igjen.. jeg har det også sånn? så begynner h*n da, forteller alt fra her til fuckings månen og man klarer ikke å avbryte. Så vil de ha sympati etter at de har snakket i en time.

  2. De som alltid har noe negativt å si, på snapchat, i kommentarfelt, forum osv. De kommenterer enten usaklige ting eller så liker de bare å lage kvalme. De virker som for min del som patetiske mennesker som har altfor lite å gjøre i livet. Skjønner ikke hvorfor du gidder å bruke tiden din på å skrive noe negativt. Hva får du ut av det liksom?

  3. De som ser alt på en negativ måte. Dette er litt som punktet over, men disse treffer du på i virkeligheten dessverre. Mennesker som klager på absolutt ALT! De klager på frokosten, bussen, alle menneskene i livene dems, biler som ikke kjører i 100 km/t.. seriøst alt. Det er utrolig slitsomt, spesielt når de prøver å finne noe å klage på.

  4. De som snakker for mye. Vi har alle en vi kjenner som snakker altfor mye. Du klarer ikke å avbryte dem, og de lar deg ikke komme med noe innspill. Det blir altfor mye noen ganger. De prater også sinnsykt høyt. Det verste er når du sitter å ser på film, de klarer bare seriøst ikke å holde kjeft.

  5. Smatting. Tror alle har dette punktet med i ting de irriterer seg over, de eneste som ikke har må være de som smatter selv. Jeg klarer virkelig ikke lyden av smatting, det er noe av det verste jeg vet. Det har ikke noe å si hvem du er, hvor du er eller hva du spiser jeg kommer til å be deg pent om å lukke kjeften. Skjønner ikke helt greia, smaker maten bedre eller hva?

  6. De som er lost. De som ikke helt vet hva de skal gjøre med seg selv eller livet sitt. Bilen foran deg som bremser for å kjøre inn i krysset, men så bestemmer seg for å kjøre rett fram likevel. De som ikke klarer å bestemme seg for hva slags mat de skal bestille på restauranten så du sitter der i en time. De som sier flere ting på en gang og forvirrer seg selv så ler og begynner fra begynnelsen igjen. Altså lista er lang, men den aller verste må være de som går foran deg, om det er på toget, i butikken uansett hvor men de går foran deg også skal du prøve komme deg forbi så går de AKKURAT der du tenker å gå, hold deg til faen høyre eller venstre sånn at andre kan komme forbi deg om du ikke er oppmerksom på omgivelsen din!  

  7. Tigging. Om jeg har mulighet så gir jeg alltid litt penger til tiggere eller folk som trenger det, men når jeg er på farten eller har hatt en dårlig dag også sier nei og de trykker fortsatt koppen opp i tryne ditt eller følger etter deg. Da blir jeg irritert som faen. Seriøst nei er nei!  

  8. Folk som vinner i lotto. De gjør ikke no stort ut av det, eller det virker som det i hvert fall. De er også som regel 60-70 år. Liksom hva skal du bruke så mye penger på som 70 åring, du har levd livet hvorfor prøve vinne i lotto nå. Selvfølgelig det er alltid gøy å vinne lotto uansett alder, men hvorfor er de alltid så jævlig gamle, hva skal de gjøre med pengene? Alle de kjenner er sikkert døde, om de ikke er gift så klart. Jeg hadde vært den perfekte lottovinneren det er helt sikkert! haha!  

   

  Hva irriterer deg?
   

 • Publisert: 13.06.2017, 18:20
 • Kategori: Personal
 • 8 kommentarer
 • 8 kommentarer

  Lena

  13.06.2017 kl.19:09

  Er du 10 år? Fy f***. Punkt 8 er skrevet av en som er syk i hodet. SKAM!!!

  Sima Sophian

  13.06.2017 kl.19:28

  Lena: bruuh, take a chill pill ;)

  Sølvi Birgitte Wærness

  13.06.2017 kl.19:19

  Kjempe fint innlegg! :)

  Det som irriterer meg er lite strøm på mobilen, baksnakking og anonyme kommentarer på blogg....

  Sima Sophian

  13.06.2017 kl.19:28

  Sølvi Birgitte Wærness: irriterer meg også altså, spesielt lite strøm på mobilen haha :S

  Sølvi Birgitte Wærness

  13.06.2017 kl.19:21

  Ja nettopp ja! ANONYME KOMMENTARER!! Du som kaller deg "lena" kan ta deg en bolle og ikke bruke tiden din på å kommentere. Finn på noe annet!

  Pernille

  13.06.2017 kl.19:37

  Mange av punktene som kan irritere meg også.

  Aylar Von Kuklinski

  13.06.2017 kl.23:57

  Nå skal det sies at jeg ikke helt forstår problemet du har når det kommer til det du skriver på nummer 8. jeg heller. Så der er jeg litt enig med Lena. Men når det igjen er sagt så er jeg ikke enig i at man må være syk i hodet, eller mindreårig for å mene det som du har skrevet. Så, som Lena så klarer heller ikke jeg helt å skjønne hvordan det med Lotto-greiene kan irritere noen, og det med at det bare er eldre som vinner i Lotto er ikke akkurat fakta.., men når det igjen er sagt så syns jeg likevel at kommentaren fra Lena var noe dårlig formulert.

  Er forresten ganske enig med deg i særlig punkt nummer 3. Har hatt noen venner som ihvertfall jeg har oppfattet som så og si konstant negative. Og mesteparten av de har jeg nå kvittet meg med, da det er litt begrenset hvor mye syt jeg orker i lengden. Og det er også et par her og nå som jeg vurderer å "kvitte meg" med, men som jeg ikke har bestemt meg for enda om jeg skal la være, eller ikke, da jeg kan være ganske negativ i enkelte tider selv. Men igjen så er det jo en viss forskjellig på ganske negativ innimellom, og ganske negativ så og si hele tiden.

  Sima Sophian

  15.06.2017 kl.19:35

  Aylar Von Kuklinski: Punkt 8 var bare et spøk, jeg skrev på slutten haha for at det ikke skulle bli tatt seriøst. De fleste innleggene mine har jeg skrevet masse tull på og tenkte ha no tull her på slutten av innlegget. Jeg er ikke så syk som Lena tror haha, jeg irriterer meg selvfølgelig ikke over at noen vinner i lotto, liksom hallo. Følte ikke for å forsvare meg egt, fordi det er min blogg og jeg kan skrive hva jeg vil, men tenker greit å vise at jeg ikke er "syk i hode" haha ;)

  Om du tenker tanken å kvitte deg med noen, så er det kanskje et tegn på at du bør gjøre det nå enn å vente egt. Livet er seriøst for kort til å bruke på negative mennesker altså.

  Skriv en ny kommentar

  hits