zophian

5 GRUNNER HVORFOR ALLE JENTER VIL HA EN BAD BOY

 • Publisert: 11.06.2017, 18:08
 • Kategori: Sima tipser
 • På et eller annet tidspunkt i livet kommer vi alle til å falle for eller bli tiltrukket av det vi kaller en "Bad boy". Vi vil ha noe annerledes enn de type guttene vi alltid dater. Vi vil ha noe mer og vi prøver å finne ut av hva vi egentlig er ute etter i en gutt. Faktisk så vil alle jenter ha det samme, men ikke alle tørr å innrømme det. Vi vil alle ha en bad boy som også kan være en good boy samtidig, her har du 5 grunner til hvorfor vi vil det:

   

  1. De tar deg med på eventyr.

  De tenker utenfor boksen og de vil tvinge deg til å gå utenfor ditt komfortsone. De presser deg til å gjøre de tingene du normalt ikke ville gjort og etter at du har oppdaget nye sider ved deg selv så liker du det. De vil få deg til å følge drømmene dine, og å leve ut drømmen du gav opp. De inspirerer deg til å gjøre det du alltid har ønsket og de støtter deg i det. De får deg til å føle deg levende. De får deg til å føle at livet ditt betyr noe. Vi elsker Bad Boys fordi de gir minneverdige øyeblikk i våre liv, noe som stabile gode gutter mangler. 

  2. De har selvrespekt 

  En bad boy lar ikke noen kontrollere han. Han kontrollerer ditt liv like bra som sitt og tar alle bra beslutninger for deg, for som alle vet så klarer vi ikke å ta vare på oss selv eller ta riktige valg. Derfor trenger alle en bad boy fordi de setter grenser og setter deg på plass når det trengs. Vi trenger litt ekstra spenning.

  3. Han behandler deg så dårlig at du blir komfortabel

  Vi har så lite selvtillit at når de gir oss ærlige kommentarer så blir vi komfortable. Det er deilig å få bekreftet det vi ser i speilet, så vi vet vi ikke er blitt blinde. Det føles behagelig å bli behandlet på en måte vi kjenner oss selv igjen i.  

  4. De er attraktive
  Let´s face it, bad boys er attraktive som faen. Gutter med såkalte "mørke" personlighetstrekk er mere attraktive enn andre. De er mystiske, spennende og annerledes. De har også en spesiell klesstil, skinnjakke er en av dem garantert! De gjør også et godt førsteinntrykk, og de virker selvsikker, hyggelige og smarte. selvom det ikke alltid stemmer. De er rett og slett uimotståelige.

  5. De er morsomme

  De er veldig morsomme, og de sørger for at du alltid har det gøy. De vet hvordan de skal lage topp stemning. Selv om du vet du ikke kan stole på dem, så er de fengslende og de lever livsfarlig noe alle jenter liker.   BAD BOYS AIN´T NO GOOD BUT GOOD BOYS AIN´T NO FUN,

 • Publisert: 11.06.2017, 18:08
 • Kategori: Sima tipser
 • 14 kommentarer
 • 14 kommentarer

  spisogspar

  11.06.2017 kl.18:53

  Så artig å lese, og det er nok sant ja, at bad boys er mystiske og mer interessante enn de snille og stabile gutta :D

  Sima Sophian

  12.06.2017 kl.13:44

  spisogspar: Hehe jah tror nok det :D

  Ei_heks

  11.06.2017 kl.19:15

  LOL

  Jeg må nok være megakjedelig, for jeg har aldri fallt for en badboy. Ennå. ;)

  Og nå er jeg for gammel og klok. (dette siste klarte jeg ikke en gang skrive uten å le for meg selv)

  Men du har helt klart et poeng. Både menn og kvinner har en tendens til å tiltrekkes av bad-varianten. Merkelig greie, for man kan være grei uten å være kjedelig og satt.

  Sima Sophian

  12.06.2017 kl.13:46

  Ei_heks: Jeg tror ikke du er megakjedelig fordi du ikke har falt for en sånn fyr, du gjør det en gang ;)

  Ja, rare greier, men litt interessant egt :)

  Kathrine Skaug

  11.06.2017 kl.21:14

  Morsomt innlegg! Det kan vel sikkert kalles "badboys" noen av guttene jeg var betatt av på barneskolen osv... Men da er vi jo også unge!

  Når man blir eldre synes jeg gutter forandrer seg enormt mye - spesielt når de bikker 25. Men i vennekretsen jeg er med i er alle guttene såpass "gamle og kloke" i væremåte. Jeg har type nå - og fant heldigvis en snill og flink arbeidskar!

  Sima Sophian

  12.06.2017 kl.13:48

  Kathrine Skaug: Bra du likte den haha :) Det er sant, de aller fleste blir kloke etter 25, men jeg kjenner fortsatt en del som er over 25 og oppfører seg på denne måten :/ Bra for deg ;)

  s

  12.06.2017 kl.09:44

  sitter å funderer på at kanskje kan være noe bra med bipolaritet her - fra the nice guy til totalt destruktiv jævel...its the perfect relationship #mentalhelse #badhelse #goodhelse #sexyhelse

  Sima Sophian

  12.06.2017 kl.13:49

  s: måtte le av sexyhelse hahaha

  Seline Ekelund

  12.06.2017 kl.11:34

  Det er så sant! :D

  Sima Sophian

  12.06.2017 kl.13:49

  Seline Ekelund: hahah :D

  s

  12.06.2017 kl.14:02

  https://www.youtube.com/watch?v=_yH5iyn81Ks
  Og nr 6: De er SPLITTERPINEGÆRNE! Det vet da alle. Derfor finner jeg meg som oftest eldre menn..sånn rundt pensjonsalder/enkemenn. De er i tillegg rike xD

  XOXO

  Sima Sophian

  05.09.2017 kl.22:24

  VOELIFE: Hahah ja :)

  Brutal Truth

  01.09.2017 kl.14:14

  Kvinner er underdanige og forræderirske skapninger

  Det er dette som er grunnen til at kvinner ikke burde ha rettigheter i det hele tatt

  Kvinner burde bli behandlet som slaver om et samfunn skal opprettholdes

  Kvinner ødelegger sivilisasjoner om de får muligheten til det.

  Skriv en ny kommentar

  hits