zophian

HVORDAN BLI DEN PERFEKTE BLOGGEREN

 • Publisert: 05.06.2017, 22:07
 • Kategori: Sima tipser
 • Hola bloggen! Hvordan har dere det ikveld? Jeg har det ganske greit her jeg sitter i sofakroken, har vært på jobb i hele dag så nå er det deilig å bare slappe av. Men! Til overskriften, her om dagen snakket jeg med ei venninne om toppbloggere da, det interesserer oss begge ettersom vi begge blogger. Om dere har merket det så er de aller fleste bloggerne opptatt av det samme, eller mye av det samme da. Så tenkte bare legge ut hva du må gjøre/ha for å bli den perfekte bloggeren. Here we goo!

   

  Det perfekte liv:
  Som en perfekt blogger har du ikke "dårlige dager" Tuller du liksom, sug det opp kjære, du skal ta bilde til snapchat, instagram og bloggen og da skal du faen se perfekt ut! 


   

  Se ut som en blogger:

  Du måå se ut som en blogger! Du må være søt og liten, ha liten nese, stor munn og du må se veltrent ut. Om du har alle disse kvalifikasjonene så blir du garantert populær og får mange lesere. 


  Spise ute 24/7

  Du skal helst spise ute og dokumentere det på snapchat, dagen etter skal det være lagt ut bilde av den koselige middagen med de beste folka. Sushi, pizza, salat, kylling, avocado må være med i bilde + et glass vin eller champagne. Da er du perfeeekt!   Det beste av det beste: 

  MAC sminke? Check. Michael Kors klokke? Check. Chanel parfyme? Check Check. Lange negler? dobbel check! Du må rett og slett ha alt på plass, av sminke, klær, ja alt! Du er ikke en blogger om disse tingene ikke er på plass. Du må ha det beste av det beste, sånn seriøst!     

   


  Hva syns du definerer en perfekt blogger?

 • Publisert: 05.06.2017, 22:07
 • Kategori: Sima tipser
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  Aylar Von Kuklinski

  05.06.2017 kl.22:51

  Jeg merket nå at jeg skal gjøre det jeg kan for å IKKE bli en perfekt blogger, men heller fortsette å inspirere andre ved å rett og slett være meg selv og våge å gi en stor saftig finger til disse klaustrofobiske rosablogg-reglene! xD

  Sima Sophian

  06.06.2017 kl.18:29

  Aylar Von Kuklinski: Bra tankegang :)

  05.06.2017 kl.23:26

  Haha, så bra! Og ikke minst: Ha "sponsorer" og linke til klær på nelly.com.

  Sima Sophian

  06.06.2017 kl.18:30

  Anonym: åh jaah, glemte ta dem med hahah :D

  sisselelinr

  20.06.2017 kl.21:34

  Haha dette innlegget likte jeg! Er ikke rart vi har så mye press på hvordan vi skal se ut og hvordan livet vårt skal være når det blir så alt for mye fokus på det "perfekte".

  Sima Sophian

  20.06.2017 kl.21:58

  sisselelinr: Haha så bra :D Så enig med deg, er altfor mye fokus på det "perfekte" dessverre :SS

  Skriv en ny kommentar

  hits