hits

zophian

Takk for 8 fantastiske år

 • Publisert: 19.03.2017, 22:00
 • Kategori: Personal
 • Nå er det en uke siden jeg så siste episode av the vampire diaries. Jeg var 15 år når jeg så første episode av TVD. Føler nesten den har vært en del av meg, har sett på serien i 8 år. Det er ganske så lenge, så ble veldig lei meg når den var over. Jeg ble helt besatt av den serien altså. Husker jeg og gjengen satt i friminuttene på vgs og så på episode etter episode. Det har gått utrolig fort, og gjennom alle disse 8 årene har jeg faktisk lært veldig mye av TVD. Jeg skulle egentlig skrive dette innlegget forrige uke, men bedre sent enn aldri. Så for å markere slutten på en fantastisk serie så vil jeg dele med dere det jeg har lært av TVD.

   

  Blod er tykkere enn vann

  Vi har alle hatt de gangene hvor vi har ønsket å bytte ut søsknene våres med noen andre. Men uansett hvor mye man krangler og hater på hverandre så er de uerstattelige. Alle med brødre eller søstre vet nøyaktig hva jeg snakker om, og TVD har virkelig fått frem at på slutten av dagen, det som teller mest er familien din. De er alltid der for deg og de ville gjort alt for deg. Familie er de viktigste personene i hele verden, aldri glem det.  

  Det hjelper ikke å løpe fra problemene dine

  The Vampire Diaries viser oss at å løpe fra problemene dine ikke funker i det hele tatt. Noe vil alltid trekke deg tilbake til problemene dine, de vil alltid være der akkurat der du forlot dem. Det er aldri en effektiv løsning å løpe fra dem. Den eneste måten å håndtere problemene dine på er å fikse dem.

   

  Ikke vent på at ting skal skje

  Vi er veldig flinke på å vente hele livet ut. Vi venter med å snakke med den personen vi har mest lyst til å snakke til, vi venter med å reise på den turen, vi venter med å begynne på noe du har lyst til. Vi gjør det aldri, vi bare sitter å venter. Livet handler om å jage drømmene dine og skape din egen sti. Slutt å vent, bare gjør det du vil gjøre!

  Ikke stol på alle

  The Vampire Diaries har lært oss at du ikke bør stole på alle du blir kjent med. Selvfølgelig det er hyggelig å bli kjent med andre, men ikke bli lurt på grunn av sjarmen eller det vakre smilet. ikke bli lurt fordi de sier noe du ønsker eller liker å høre. Ikke alle har de samme hensiktene som deg, og ikke alle er til å stole på dessverre.

   

  Selv de verste mennesker har noe godt i dem

  Mennesker er kompliserte, og noen er mer enn andre. Vi har alle en eller annen form for demoner i oss, men de definerer ikke oss eller noen andre. Selv den verste personen er i stand til å endre seg om de virkelig vil. TVD har vist oss at folk har evnen til å endre og utvikle seg til det bedre, av og til må man bare gi dem en sjanse.

   

  Har du sett the vampire diaries?

   

   

   

 • Publisert: 19.03.2017, 22:00
 • Kategori: Personal
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Antonette

  19.03.2017 kl.22:07

  Favoritt serien ! Men ble litt skuffet at det ikke ble flere minutter med damon og Elena!

  Madeleine Angelica

  20.03.2017 kl.07:02

  ååååh, jeg bare ELSKER The Vampire Diaries!! Herrejesus for en bra serie.

  liveterherlig93

  20.03.2017 kl.10:17

  bra serie ja:)

  Vera John

  20.03.2017 kl.10:56

  Åh bare elsker The Vampire Diaries, så trist at det er slutt, jeg føler også nesten den har vært en del av meg. Det var en bra serie men jeg ble litt skuffet at Stefan døde

  Skriv en ny kommentar