zophian

7 tips til hvordan bli en bedre blogger

 • Publisert: 28.02.2017, 16:33
 • Kategori: Sima tipser
 • Hei gurls♥ Jeg kan med hånden på hjerte og den andre på tastaturet sverge på at det har vært en long ass day today. Har vært våken siden klokken 07:00. Trent, gått på forelesning, notert stikkord, lest og gjort oppgaver. Så nå er det deilig å sette seg ned og ta en liten pause fra alt. Så tidligere i dag fikk jeg en ide om å skrive et innlegg angående hvordan man kan bli en bedre blogger. Jeg har hatt mange forskjellige blogger opp gjennom årene, og jeg har lært en og to ting. Tenkte å være snill å dele noen av tipsene mine med dere flotte mennesker. Btw.. jeg kan ikke love at disse tipsene vil føre til at du er på topplisten i morgen, men det vil hjelpe bloggen din. Here we go;

   

  ♥ Design 
  Jeg tror den aller viktigste tingen med å bli en bedre blogger er designet. Det er den viktigste delen på en blogg, det er jo det første vi ser når vi er inne på en blogg. Du trenger ikke ha noe fancy med masse dilldall, men et ryddig design med lys bakgrunn og svart skrift er det eneste vi lesere trenger. Tro meg når jeg sier du mister veldig mange lesere når du har en mørk og forstyrrende design, jeg vet at jeg personlig klikker ut av bloggen med en gang. Der har du mistet en leser, og det er ganske så synd når du får så mange fine og enkle designer helt gratis. 

  ♥  Vær deg selv
  Jeg elsker bloggere som er personlige og skriver innlegg der vi blir bedre kjent med bloggeren. Husk at lesere vil vite alt om deg, du trenger selvfølgelig ikke dele alt om deg selv og noe er jo privat uansett, men det meste går an å dele. Gjør det! Å husk å være deg selv og ikke etterlign noen andre, ikke lat som om du er en annen. Fortell om noe som betyr noe for deg, om tankene og meningene dine, om hverdagen din. 

  ♥ Finn ut hva du vil blogge om
  Dette punktet kan være litt vanskelig, men det er greit å vite hva det er du vil med bloggen. Det kan være litt kjedelig med samme type innlegg hele tiden, og om bloggen din ikke er så veldig stor så er det lurt å variere litt. En anbefaling er at du ikke skriver om hverdagen din 24/7 i hvert fall, spesielt om du ikke er en toppblogger fordi det kan bli kjedelig for noen som ikke vet hvem du er, så variasjon er greit når du er nybegynner eller "ikke så stor". Om det er treningsblogg eller matblogg du har så er jo det greit, for da er det bare å skrive om det, men hverdagsblogg kan man variere og man har som regel mye å skrive om da. Uansett det viktigste er at du liker det du skriver om.  


   

  ♥ Bilder
  Jeg elsker blogger med fine bilder på bloggen. Bilder med god kvalitet er en av de viktigste tingene med hele bloggen. Jeg bruker speilrefleks, men det er jo selvfølgelig lov å bruke iPhone om du ikke har med deg kameraet ditt over alt. Har du gode redigeringsprogrammer til iPhone og bildene er fine så er det ingen problem. Men det beste er speilrefleks, og man kan også bruke digitalkamera. Og om du er ute å reise så husk å ta masse bilder du kan bruke senere til bloggen. 

  ♥  Oppdatering
  Jeg personlig prøver å skrive et innlegg om dagen, ikke like enkelt når jeg har så mye å gjøre. Men minst et innlegg og maks 3. Folk liker å følge en blogg som holder seg oppdatert, da er det viktig å ikke ha for mange bloggfri dager om du tar bloggingen seriøst. Jeg syns man også burde ha en ca. klokkeslett for når man skal legge ut innleggene sine, spesielt om du blogger en gang om dagen. Jeg har lest at ca. klokken 15:00 er den beste tiden å legge ut noe på sosiale medier, så kanskje vi alle burde gjøre det haha. (Jeg må selv bli flinkere på dette punktet her altså)

  ♥ Kommunikasjon
  Det er viktig å kommunisere med leserne dine. De bruker tiden sin på å lese og kommentere bloggen din, og da er det veldig viktig at du viser at du setter pris på dem.  En annen ting som er viktig er å kommentere andre bloggere, spesielt om du vil bli sett og lagt merke til. Men for gudskyld ikke kommenter "kommenter gjerne tilbake" eller spam, da kan du bare la være. 

  ♥ Skrivefeil
  Det er utrolig irriterende når det er altfor mye skrivefeil. Selvfølgelig innimellom kan det bli litt skrivefeil her og der, men prøv å rett på det til neste gang. Husk komma og punktum, og skriv bokmål. Les gjerne høyt for deg selv og hør om det høres riktig ut eller ikke. Om noen kommenterer at det og det ordet er feil, så lær av det til neste gang og rett det opp.

   

   

  Hva syns du er viktig for å bli en bedre blogger?

 • Publisert: 28.02.2017, 16:33
 • Kategori: Sima tipser
 • 11 kommentarer
 • 11 kommentarer

  liveterherlig93

  28.02.2017 kl.16:35

  fine tips:)

  stavangerinmyheart

  28.02.2017 kl.16:40

  Takk for tips. Alltid kjekt å få med seg ideer:) Tror det viktigste er å være seg selv og ikke prøve å etterligne andre blogger. Da blir det mer fra hjertet. Ønsker deg en flott ettermiddag/kveld.

  Sima Sophian

  02.03.2017 kl.22:25

  stavangerinmyheart: Samme tenker jeg :) ønsker deg en flott kveld videre.

  Iselin Renée

  28.02.2017 kl.17:12

  Gode tips :)

  Pernille

  28.02.2017 kl.18:26

  Så gode tips du kommer med :) Og du har en veldig fin blogg <3

  Sima Sophian

  02.03.2017 kl.22:24

  Pernille: takk<3

  Hege Kristin

  28.02.2017 kl.18:27

  så fine tips!

  ezedoll

  28.02.2017 kl.18:41

  Tusen takk for tips! <3

  Sima Sophian

  02.03.2017 kl.22:24

  ezedoll: <3

  Jeanette

  28.02.2017 kl.22:22

  Takk for tips! Jeg tror det viktigeste er å være seg selv og ha litt særpreg på bloggen sin :D

  Sima Sophian

  02.03.2017 kl.22:24

  Jeanette: ja, syns det samme :)

  Skriv en ny kommentar

  hits