zophian

TRAVEL WISHLIST

 • Publisert: 30.01.2017, 19:26
 • Kategori: Uncategorized
 • Hei alle sammen! Så jeg har ikke fått laget noe nyttårsforsett her på bloggen, men en av de tingene jeg ønsker å gjøre mer av dette året er å reise. Det er så mange steder jeg ønsker å besøke, og her er de 9 stedene jeg ønsker å besøke mest. 

  Rio de Janeiro, Brasil

  Etter å ha sett fast and furious 5, hvor de spilte inn filmen i Rio, så ble jeg gira på å dra dit. Maten, stranden og den berømte statuen er bare noen få grunner til at jeg har sykt lyst til å dra dit.

  Barcelona, Catelonia

  Barcelona er også en annen plass jeg vil til. Det er så sinnsykt vakkert der eller det ser i hvert fall sånn ut! Alle jeg kjenner som har vært her har elsket det. Tapasen, har så lyst til å smake tapasen i Barcelona, også se alle disse berømte kunstneres verk, shoppingen og det fantastiske været.

  Roma, Italia

  Enda et vakkert sted i Italia! Jeg tror Italia har vært det landet jeg har snakket mest om i hele 2016. Roma og Venezia har vært de to stedene jeg har sagt jeg vil dra til i et år nå, men er det så rart? Jeg har så lyst til å se den fontenen, den ser så vakker ut! Jeg har jo lest så mye om Roma i historietimene på skolen, og nå er det på tide å dra dit å oppleve byen og ikke bare lese om det. Jeg vil se bygningene, spise god mat og bare surre rundt.

   

  Los Angeles, USA

  Los Angeles er også et av de stedene jeg har ønsket å dra til siden jeg var liten. Jeg er en by jente, og LA er definitivt nummer én på listen min til store byer jeg vil til. Jeg vil se Hollywood skiltet, spise usunn mat, ta bilde av walk of fame, og så mye mer. Alle filmene jeg har sett, alle reality showene, jeg vil gjerne se om det er slik det er du ser i filmer. Jeg må bare besøke LA.

  Venezia, Italia 

  Helt siden jeg har vært ?tenåring? har jeg hatt så fryktelig lyst til å dra til Venezia. Som rio, har jeg også sett den del filmer i Venezia og det virker bare helt magisk. Det er så kult med vann gjennom hele byen og de søte båtene. Så romantisk og vakkert. Jeg har lest en del om at vannet stiger og kanskje om noen år så vil hele byen være under vann, jeg håper for det første det ikke vil skje, ingen steder vil erstatte Venezia og jeg håper jeg får i hvert fall besøkt det om det skjer.

   

  Dubai, De forente arabiske emirater

  Hvem vil ikke reise til Dubai?! Jeg tror jeg kan svare på vegne av alle, ingen. Det er jo bare en sinnsyk by! Jeg vil se verdens høyeste bygning, dra på kjøpesenteret alle snakker om, og den nydelige fontenen. Det er så mange grunner til å dra hit! Jeg blir bare gira av å skrive haha.


  Mount Fuji, Japan

  De filmene jeg har sett, spesielt med Jackie Chan i har alltid vist (bortsett fra action delene i filmene) en spesiell plass. De søte spesielle husene, har så lyst til å gå inn i et sånt hus haha. Det virker som en veldig fascinerende og annerledes kultur som jeg føler jeg bør besøke minst en gang i livet. Jeg har spesielt lyst til å dra å se Mount Fiji. Jeg tror det er en av de vakreste fjellene i verden, og jeg vil gjerne se det på nært hold.  

  Taj Mahal, India

  Jeg må kanskje takke Prison Break for at de nevnte Taj Mahal, etter den episoden der han ene mannen snakker om Taj Mahal, så har jeg hatt så lyst til å dra dit. Jeg har alltid vært fascinert av India og indisk kultur. Maten og tradisjonen er så spesiell og vakkert. Jeg har vokst opp med å se Bollywood filmer og bollywood musikk, og jeg har elsket det. Så hit må jeg dra.

  Sydney, Australia 

  Sydney er en av de plassene jeg har drømt om helt siden jeg gikk på barneskolen. Jeg husker en gang på barneskolen så ble vi delt inn i små grupper der vi måtte snakke om et land. Vi valgte Australia, og helt siden da har jeg bare bestemt meg at en gang må jeg dra dit. Det gikk litt i glemmeboka, men jeg føler Sydney er det minne jeg har fra da jeg var liten, et ønske jeg har hatt siden jeg var liten og jeg vil oppnå det ønske til mini me. Så jeg håper jeg får dratt dit om ikke så altfor lenge.

   

  Så der har vi det, alle stedene jeg vil besøke i løpet av 2017. Tror ikke jeg kommer til å få mulighet til alle sammen, men håper i hvert fall to eller tre av dem. Ettersom jeg jobbet hele i fjor og ikke reiste et sted, så vil jeg ta igjen for i fjor også. Jeg gleder meg til å dra på ferie, for det skal det bli uansett i år! Jeg kommer til å lage noen innlegg om reise tips når det nærmer seg sommeren. Xoxo S♥

   

   

  Hvor skal/vil du reise i 2017? 

   

  (Alle bildene er fra google)

 • Publisert: 30.01.2017, 19:26
 • Kategori: Uncategorized
 • 21 kommentarer
 • 21 kommentarer

  Amalie Hansen Sønnesyn

  30.01.2017 kl.19:36

  Såå mange fine plasser! Jeg har selv bodd i LA, og ja, dit mååå du bare dra! Jeg levde i en konstant lykkeboble der nede. Hos meg står NY og Spania på reiselista i år :-D

  Sima Sophian

  30.01.2017 kl.19:52

  Amalie Hansen Sønnesyn: Jeg veet haha :) Åh jah har såå lyst til å dra til LA asap! Du må legge ut masse bilder på bloggen om du drar til NY ;)

  Bente

  30.01.2017 kl.20:02

  Flott" want too be" innlegg!

  Gina Elena

  30.01.2017 kl.20:26

  Dit jeg vil reise i sommer er til Los Angeles. Det ser jo bare helt fantastisk ut der! Jeg har vært i Italia flere ganger, og der er det bare helt nydelig. :-)

  Sima Sophian

  31.01.2017 kl.17:56

  Gina Elena: Ja, det ser heelt fantastisk ut! åh, såå heldig, har så lyst til å dra til Italia også :)

  Sunniva Stenberg

  30.01.2017 kl.20:53

  Elsker sånne innlegg! Har sinnsykt lyst til å reise til Amsterdam :D

  Sima Sophian

  31.01.2017 kl.17:57

  Sunniva Stenberg: elsker sånne innlegg selv haha :) Jeg var i Amsterdam for to år siden, det er siiick! Du måå dra dit! :D

  Maia Karoline Hansen

  30.01.2017 kl.21:11

  Jeg har vært i LA i fire uker, og det var AMAAAZIIING!!!! Har så lyst til å flytte dit, om så bare for en liten stund <3

  Sima Sophian

  31.01.2017 kl.17:57

  Maia Karoline Hansen: Omg fire uke! :O Så heldig!! Guurl, si ifra så flytter vi sammen haha :D

  Malin H

  31.01.2017 kl.00:27

  Jeg var i Barcelona i fjor og for en FANTASTISK by! Var der i én uke og fikk sett masse, men ikke langt ifra nok, haha. Nei jeg forelsket meg virkelig i den byen, den gikk over alle forventninger <3

  Sima Sophian

  31.01.2017 kl.17:58

  Malin H: Såå heldig! Kan tenke meg det, det ser jo veldig fint ut :D Gleder meg til å reise dit

  Sandra Marie

  31.01.2017 kl.12:09

  mange fine steder :-D

  Iselin Renée

  31.01.2017 kl.15:00

  Mange fine steder :) Har lyst til å reise til Spania :)

  Sima Sophian

  31.01.2017 kl.17:58

  Iselin Renée: Åh ja, vil å reise til spania :)

  Anita

  31.01.2017 kl.16:20

  Har vært i Roma og Barcelona, og det er helt fantastiske byer med utrolig mye fin arkitektur! Fikk helt vondt i nakken av å gå der, får å se opp på de nydelige bygningene hele tiden!

  Jeg vil uuutrolig gjerne til Paris, og har snakket om det i så mange år, så har det litt på listen i år. Men tror jeg ender opp med å reise med familien til Puerto Rico i stedet for. :)

  Sima Sophian

  31.01.2017 kl.18:00

  Anita: Omg såå heldig! haha, ja mange fine bygninger som jeg har såå lyst til å se.
  Jeg var i Paris for to år siden, og det er siiinnsykt fint der!! Du måå dra dit. Puerto Rico virker jo som en fantastisk plass det å :D

  Maia Karoline Hansen

  31.01.2017 kl.17:59

  Haha, det skal jeg gjøre!

  sara

  31.01.2017 kl.18:20

  Jeg har i grunn lyst til å reise overalt, men jeg har ikke økonomien til det, haha. Om jeg skulle velge, så ville jeg valgt Sydney eller Maldivene!

  Sima Sophian

  31.01.2017 kl.19:49

  sara: Samme her :/ Maldivene høres digg ut :D

  Anita

  31.01.2017 kl.18:30

  Jaaa, håper på å få reist! Vil bli litt parisian, haha. Puerto Rico er også kjempe fint, men er liksom i Paris at hjertet ligger da :)

  Vilde

  31.01.2017 kl.21:50

  er faktisk sykt enig i alle sammen! :D

  Skriv en ny kommentar

  hits