zophian

7 TING JEG IKKE KAN LEVE UTEN

 • Publisert: 13.06.2016, 21:37
 • Kategori: Uncategorized
 • 1. Mobilen min: Altså.. jeg er i et forhold med mobilen min. Den blir med meg på do, dusjen, kjøkkenet, i senga osv. listen er lang. Over alt egentlig. Jeg sender sjeldent SMS, men Facebook, snapchat osv. er jeg på hele tiden. Også må jeg vite hva som skjer rundt omkring da er VG min bestevenn eller twitter eller instagram.

  2. Penger: Jeg elsker penger, er ikke noe golddigger og tror ikke jeg er det. Vil tjene egne penger så da kan jeg ikke se meg selv som en gloddigger heller. Men uansett, som sagt jeg elsker penger. Det er så deilig å kjøpe hva man vil, gjøre hva man vil. Drømmen er selvfølgelig å bli rik (håper jeg ikke er den eneste)

  3. Parfymene mine: Jeg elsker parfymer! Vil lukte godt hele tiden.. for meg selv. 

  4. Pizza: Jeg ELSKER pizza. Tror pizza er nr.1 også kommer mobilen min på nr.2. Det er det beste jeg vet. Jeg kunne spist det dag inn og dag ut! Og det beste er at det finnes så mange varianter!

  5. Filmer: En verden uten filmer hadde vært en kjedelig verden. Jeg elsker å se på film, og jeg ser minst en film hver helg. Ikke er det bare gøy og underholdende, men man lærer faktisk veldig mye av å se på film. 

  6. Bøker: Jeg er veldig veldig glad i bøker, spesielt når boken er så bra at du lever deg inn i det også glemmer du alt annet.

  7. Den svarte Denim-buksa mi: Jeg tror jeg går i svart bukse 24/7, og bare denim bukse. Ingen over, ingen ved siden av. Eneste gangen jeg ikke går i svart denim bukse er når jeg har på kjole. Jeg har flere svarte denim bukser, alle sammen er helt like så folk tror sikkert jeg bruker en hele tiden haha. Men det passer til alt og ja, jeg er bare forelska. 

   

   

  Hva kan du ikke leve uten?

   

 • Publisert: 13.06.2016, 21:37
 • Kategori: Uncategorized
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Anna

  13.06.2016 kl.22:22

  Hehee, digger slike innlegg! Ting jeg ikke kan leve uten blir mobilen min, internett, kamera - disse tre er et MUST! hehee

  Sunniva Skaug

  13.06.2016 kl.22:57

  Kjenner meg igjen der! :)Delta gjerne i ukens blogg! <3

  Yasmin Sari

  14.06.2016 kl.00:30

  Omg giiiiiirl ! I feel you 100% ! :)

  Dazzy

  14.06.2016 kl.01:23

  haha den svarte denim jeansen er jeg heelt enig med! hadde ikke klart meg uten, bruker de hele tiden!!

  Skriv en ny kommentar

  hits